Toyota 2018. gada Ženēvas autoizstādē

Pēc 20 gadiem vadošajā pozīcijā hibrīdauto ražošanas jomā esam apņēmušies padarīt Toyota hibrīdu vēl pievilcīgāku saviem klientiem. Jaunajā Auris ir ieviesta pilnīgi jauna 2,0 litru hibrīdā piedziņa, kas nodrošina dinamiskāku un aizraujošāku braukšanu.

Start Your Impossible
Šogad Ženēvas autoizstādē Toyota pastiprina savu apņemšanos kļūt par uzņēmumu, kas veicina cilvēku kustību. Tā ir cieši saistīta ar olimpisko un paralimpisko spēļu partnerībām un ir ietverta mūsu vēstījumā “Start Your Impossible”. Mūsu mērķis nodrošināt arvien lielāku mobilitāti visiem ir atspoguļots trīs elektriskajos akumulatora transportlīdzekļos: Concept-i, Concept-i RIDE un Concept-i WALK.

Concept-i izmanto mākslīgo intelektu un uzlabotu savienojamību, lai izprastu vadītāja ieradumus un vēlmes. Tā automatizētās vadīšanas funkcijas padarīs braucienus vienkāršākus, drošākus un patīkamākus. Concept-i RIDE ir transportlīdzeklis, kas ir pilnībā pieejams cilvēkiem ar ierobežotu personīgo mobilitāti, piemēram, ratiņkrēslu lietotājiem. Concept-i WALK ir kompakts, pielāgojams un viegli manevrējams, tādēļ tas ir lieliski piemērots, lai pārvietotos gājēju zonās.

Turklāt Toyota strādā pie nākamās paaudzes ūdeņraža tehnoloģijas, kas ir izmantota transportlīdzeklī Fine-Comfort Ride. Šis ūdeņraža degvielas elementa transportlīdzeklis ļauj ielūkoties augstākās klases sedanu nākotnē, nodrošinot vairāk nekā 1000 km braukšanas attālumu, ātru uzpildi un nulles emisijas.

Nākamās paaudzes hibrīda transportlīdzekļi

Uzņēmums Toyota vienmēr ir ieklausījies savos klientos un reaģējis uz to sniegtajām atsauksmēm. Jau 20 gadus esam vadošais uzņēmums hibrīdauto ražošanas jomā, esam pārdevuši vairāk nekā 11 miljonus transportlīdzekļu un esam ieinteresēti arī turpmāk uzlabot hibrīdauto un padarīt tos vēl pievilcīgākus jaunām klientu grupām. Tādēļ, sākot ar jauno Auris, uzņēmums Toyota ir nolēmis piedāvāt savus galvenos modeļus ar divām iespējamajām hibrīda piedziņām: standarta 1,8 litru piedziņas sistēmu un pilnīgi jauno 2,0 litru sistēmu, kas pilnībā ļauj izbaudīt papildu braukšanas komfortu, stabilitāti, vadāmību un braukšanas prieku, kas raksturīga jaunieviestajai Toyota jaunās globālās arhitektūras (Toyota New Global Architecture — TNGA) platformai.

Jaunais Auris ir garāks un zemāks par tā priekšgājējiem, un tam ir ievērojami dinamiskāks dizains un īpatnējāks priekšpuses noformējums. Kopējais garums ir palielināts par 40 mm, un augstums ir samazināts par aptuveni 20 mm, ļaujot iegūt izsmalcinātāku formu un labāku priekšējo pārredzamību.

Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment