Toyota 40 gadi Dakaras rallijā

TOYOTA GAZOO Racing iemieso Toyota apņemšanos pārvarēt ikvienu robežu, lai radītu vēl labākus automobiļus.

Autosporta ekstrēmajos apstākļos mēs radām jaunas tehnoloģijas un, stājoties pretī visbargākajiem izaicinājumiem, rodam jaunus risinājumus un jaunus veidus, kā kļūt vēl labākiem. Un ir vienas sacensības, kurās šī vīzija izpaužas visvairāk: Dakaras rallijs, pasākums, kurā Toyota ir piedzīvojusi unikālu vēsturi. Šeit uzvaru nenosaka ātrums. Daudz svarīgāka ir kvalitāte, izturība un uzticamība.

Uzticamība ekstrēmos apstākļos

Divās nedēļās nobraucot vairāk nekā 9000 km, Dakaras rallijs ir visekstrēmākā automobiļu testu laboratorija, kādu vien iespējams iztēloties. Tā episkās smilšu kāpas, nodevīgās upju gultnes un neticamie ātrumi pārbauda ikvienas mūsu automobiļu detaļas spēju robežas. Šādos ekstremālos apstākļos uzticamība ir pats svarīgākais, un tieši uzticamā mūsu automobiļu izturība ir padarījusi tos par izvēli numur viens rallija dalībnieku vidū.

”2016. gadā 42,4% no finišējušajiem automobiļiem bija Toyota.”

Hilux: 50 nepārspējamības gadi

https://www.youtube.com/watch?v=H3i3pGTvils

Daudzi autobūves zīmoli ar kaskadieru palīdzību YouTube veido “ekstrēmo testu” video, lai apliecinātu savu automobiļu vērtību. Bet Hilux nevienam nekas nav jāpierāda. Hilux savā ceļā uz Neuzvaramā 50 statusu šādus “ekstrēmos testus” veic jau 50 gadus, īpašniekiem ar saviem automobiļiem pieveicot visdažādākos ekstremālos apstākļus.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment