Toyota Auris hibrīds nosaka trendu

Dzīve ir izvēļu pilna. Attiecībā uz Auris tās visas, par laimi, ir vienlīdz patīkamas. Piemēram, vari izvēlēties kompakto Auris hečbeku vai Auris Touring Sports ar universāļa virsbūvi. Atbilstoši savam dzīvesveidam.

Iepako tajā savu ģimeni vai hobijus un priecājies par dzīvi. Īpašnieka lepnumu paaugstina arī rūpīgi pārdomātie dizaina risinājumi – zemāks un atlētiskāks ārējais izskats, vizuāli tīrais mērinstrumentu panelis un polsterētās virsmas. Savukārt hibrīda piedziņa ļauj braukt vienmērīgi un bez raizēm. Hibrīda akumulators nav jālādē no elektrotīkla, jo akumulators brauciena laikā uzlādējas pats.

Jaunais Auris ir automobilis, ar kuru Tu ilgosies atkal izbraukt, katru dienu. Tā drosmīgais, dinamiskais stils acumirklī piesaista skatienu, bet plašais augstās kvalitātes salons ir gan intuitīvi izmantojams, gan skaists. Un, pateicoties Toyota atsaucīgajai hibrīda piedziņai vai moderno benzīna un dīzeļa dzinēju klāstam, Tevi sagaida perfekts brauciens.

Toyota Auris Hybrid piedāvājums: cena no 18 350 €*/ ikmēneša maksājums no 180 €* 

– Auris Hybrid ir aprīkots ar Toyota Safety Sense** un automātisko pārnesumkārbu 
– Uz 3 gadiem fiksētā Kasko ikgadējais maksājums 360 € 
– Toyota Touch 2 & Go navigācija 490 €. 

** Toyota Safety Sense pieejamība ir atkarīga no modeļa un aprīkojuma līmeņa. Sīkāku informāciju lūdz tuvākajā Toyota pilnvarotajā pārstāvniecībā.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment