Toyota AYGO. Lai sākas jautrība!

Izcelies ar AYGO svaigo un izaicinošo jauno dizainu. Pateicoties plašajām personalizācijas iespējām, kas pieejamas no AYGO x-play aprīkojuma līmeņa, Tu vari izveidot patiešām pats savu AYGO.

 Dāvājot komfortu četriem braucējiem un ar kompakto un izveicīgo konstrukciju, AYGO ir ideāls, lai izpētītu pilsētu.

Virsbūves stils

Izcelies ar AYGO un enerģisko jauno dizainu. Mēs esam izstrādājuši satriecošu, jaunu dizainu, kas lepojas ar izteiksmīgu priekšējā X dizaina elementu, dramatiskām, tomēr rotaļīgām kontūrām un izaicinošu divu viļņu jumtu, pieņemot piecas dažādas personības: x, x-play, x-cite, x-clusiv un x-wave.

Personalizējams dizians

Tava AYGO personalizēšana ir vienkārša! Sāc personalizēšanu ar mūsu 4 dizaina komplektiem, kas pieejami x-play: OUTstand, OUTglow, INspire un INtense.

Veikls un plašs

Mūsu inženieri ir darījuši brīnumus. AYGO ir kompakts ārpusē, taču tā atjautīgais dizains nozīmē, ka tas ir pārsteidzoši plašs iekšpusē – vietas pietiks gan četriem braucējiem, gan viņu apjomīgajai bagāžai. Aygo jaunā piekare nodrošina vēl vienmērīgāku braucienu, un pateicoties tikai 4,8m apgriešanās rādiusam, neviens ceļš nav par šauru, neviens pagrieziens par asu.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment