Toyota AYGO

Košs, izteiksmīgs un atšķirīgs, AYGO ir Tavs ceļš, kā izcelties uz pārējo fona.

Dzīvē ir vairāk prieka, ja atļauj sev doties, kur sirds vēlas. Kompaktais, klusais un izveicīgais AYGO bez rūpēm pārvietojas pa šaurajām pilsētu ieliņām. AYGO dizains ir radīts, arī lai pārsteigtu ar košo, izteiksmīgo un atšķirīgo jauno izskatu. Un, piedāvājot vairākas sensacionālas krāsas, AYGO dāvā Tev brīvību izpaust savu būtību.

Radīts, lai pārsteigtu

Izveicīgs un gatavs doties ceļā. Pateicoties jaunajam, izteiksmīgajam izskatam, pievilcīgajam priekšgala dizainam un sensacionālo krāsu klāstam, AYGO ļauj Tev paust savu personību. AYGO mirdz ar LED dienas gaitas lukturiem priekšpusē un LED lukturiem aizmugurē – satriecošs izskats arī naktī, ko nav iespējams nepamanīt.

Efektivitāte

Ikviena mūsu automobiļu detaļa ir analizēta, lai nodrošinātu vismazāko iespējamo ietekmi uz apkārtējo vidi un augstāko degvielas efektivitāti. Jo sevišķi to var teikt par jauno AYGO dzinēju (2NR-FKE), kas uzrāda vēl zemāku kaitīgo izmešu līmeni un iespaidīgu degvielas ekonomiju.

Gatavs negaidītajam

Kompaktajam un atjautīgajam AYGO piemīt viss, lai Tu atrastos drošībā. Aprīkots ar sadursmes novēršanas sistēmu (PCS)* un brīdinājumu par izbraukšanu no savas braukšanas joslas (LDA)* – AYGO ir gatavs jebkurai situācijai. *Daļa no Toyota Safety Sense sistēmas – ietilpst x-clusiv aprīkojuma līmeņa standarta aprīkojumā un visu pārējo aprīkojuma līmeņu papildaprīkojumā.

Vienmēr savienots

Gudra, droša un vienkārši lietojama, AYGO viedtālruņa integrācijas sistēma ir vislabākais sabiedrotais Tavā dzīvē. Tavas iecienītākās viedtālruņa aplikācijas tiek atspoguļotas uz AYGO 7 collu skārienekrāna, un Tavā rīcībā ir Tava viedtālruņa vadība ar balss komandām – lai saņemtu navigācijas norādes, paliktu savienots un tiktu izklaidēts.


Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment