Toyota C-HR. Krosovers, kas plūst cauri dzīvei

mnjjkg

Pateicoties skulpturālajam krosovera dizainam un atsaucīgajai hibrīda piedziņai, pilnīgi jaunais Toyota C-HR dāvā absolūtu harmoniju aktīvam dzīvesveidam. Aizmirsti nemitīgo apstāšanos un braukšanas atsākšanu, ir laiks atrast Tavas pilsētas nevainojamāko plūdumu pie jaunā Toyota C-HR stūres.

DZĪVES MUDINĀTS

Ja Tu pilnībā izbaudi dzīvi un vēlies, lai Tavs automobilis turētu Tev līdzi, jaunais Toyota C-HR kļūs par Tavu aizbildinājumu, lai vienkārši brauktu.

Toyota C-HR ir noslīpējuši inženieri, kuru vēnās plūst sacensību gars, – tas atsaucas savam vadītājam ar dinamiska hečbeka izveicību, vienlaikus ieskaujot viņu SUV komfortā. Piespied gāzi, un Tu acumirklī sajutīsi paātrinājumu, pagriez stūri, un C-HR reakcija būs taustāma – tā meistarīgais lineārums paliek nemainīgs, lai kādi būtu apkārtējās vides apstākļi.

TU VISU KONTROLĒ

trsk

Iekāp jaunajā Toyota C-HR, un Tevi sveiks stilīgs dizains un augstākās kvalitātes apdare, kas atbilst satriecošajam eksterjeram. Modīgais un ērtais salons nodrošina augstu sēdēšanas pozīciju, labu ceļa pārredzamību un plašu telpu visai brīvdienu bagāžai.

Plūdeno, uz vadītāju orientēto mērinstrumentu paneli – ar zīmola atpazīstamības akcentiem un maigas ādas apdari – rotā smalkas, spīdīgi melnas un matēti sudrabotas detaļas, bet rūpīgi konturētie, ieskaujošie un atbalstošie sporta sēdekļi palīdz Tev visu kontrolēt no paša notikumu centra.

IZNESĪGS UN STALTS

jm

Slīpētam dārgakmenim līdzīgā Toyota C-HR daudzšķautņainā piecu durvju krosovera virsbūve apvieno muskuļotu stāju ar plūdenu kupejas tipa salonu, ko rotā izsmalcināti aizmugurējo durvju rokturi un izceļ peldošā jumta dizains – tas acumirklī piesaista skatienu. Elegantie LED priekšējie lukturi, rombu raksta priekšējā reste un izteiksmīgie bumeranga formas aizmugurējie lukturi, kurus ietver zīmolam raksturīgās LED gaismas joslas, liek atskatīties, bet papildaprīkojumā pieejamais divu toņu metāliskais krāsojums un uzkrītošie 18 collu vieglmetāla diski noslēdz jauno, krāšņo izskatu.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment