Toyota Corolla jumta priekšrocības

toyota-corolla

Jaunā Toyota Corolla ir vēl prestižāka un elegantāka nekā jebkad līdz šim. Jaunais, futūristiskais dizains lieliski izskatās jebkurā vidē.

 Salonā ir apvienots pārdomāts dizains, izcils komforts un daudz brīvas vietas pasažieru kājām. Modernās drošības sistēmas un jaudīgu, bet ekonomisku dzinēju klāsts padara Corolla par iedvesmojošu izvēli.

Šķērsstieņi

1

Toyota aerodinamiskos, slēdzamos alumīnija šķērsstieņus ir viegli nostiprināt un noņemt. Tie ir viegli savietojami ar dažādiem pārvadāšanas aksesuāriem, piem., bagāžas kastēm, slēpju un velosipēdu turētājiem.

Slēpju kaste Thule Motion 800, spīdīgi melna

2

Lielas ietilpības kaste ar modernu dizainu, kas paredzēta izbraucieniem ziemā. To var atvērt no abām pusēm, kas atvieglo iekraušanu un izkraušanu, un, paaugstinātai drošībai, tai ir centrālā atslēga no kuras atslēgu var izņemt tikai tad, ja visas slēgvietas ir aizvērtas.

Bagāžas kaste Thule Pacific 200, sudraboti pelēka

5

Radīta ar nolūku sniegt papildu ietilpību brīvdienu izbraucienos. Kastei ir aerodinamiska forma, kas samazina vēja pretestību, vēja troksni un vibrāciju un to ir viegli atvērt no abām pusēm, kas atvieglo iekraušanu un izkraušanu. Tai ir arī moderna vairāku slēgvietu centrālā slēdzene. Iekšējie izmēri: 410 litri. Sudraboti pelēkā krāsā ar “aeroskin” tekstūras vāku.

Jumta velosipēda turētājs, labā puse

6

Riteņi tiek ievietoti padziļinājumā un velosipēds stabili turas savā vietā. Tas nozīmē, ka Jūs varat izmantot abas rokas, lai nostiprinātu riteņus un rāmi.

Lielais slēpju un sniega dēļu turētājs

7

Īpaši plats, viegli lietojams slēpju turētājs 5-6 slēpju pāriem vai 4 sniega dēļiem. Turētājs droši tiek nostiprināts starp 2 gumijas profiliem, kas nesabojās Jūsu vērtīgo sporta aprīkojumu.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment