Toyota detaļas uztur kvalitāti un garantē ilgstošu Tavas Toyota kalpošanu

Sirdsmieram ar 100% garantiju mēs iesakām izmantot Toyota oriģinālās detaļas. Ikvienu Toyota oriģinālo detaļu ir apstiprinājusi inženieru komanda, kas izstrādāja Tavu automobili. Šīs detaļas ir:

• Izstrādātas tieši Tavam automobilim 
• Uz tām attiecas Toyota precizitātes standarti attiecībā uz kvalitāti un uzticamību 
• Uz tiem attiecas pilna Toyota garantija (minimums 12 mēneši) 
• Tās uzstāda tikai īpaši apmācīti tehniķi 

Toyota kvalitātes reputācija balstās uz mūsu automobiļu izcilu konstrukciju, ražošanu un brauktspēju. Tas pats attiecas arī uz mūsu oriģinālajām detaļām. Tās ir izgatavotas no kvalitatīviem materiāliem un ražotas atbilstoši tiem pašiem augstajiem standartiem, pēc kuriem izgatavotas detaļas, kas Tavam automobilim tika uzstādītas ražošanas gaitā. Turklāt mēs vienmēr būsim Tev līdzās, lai piedāvātu Tev nepieciešamās detaļas un apkopes

Lai saglabātu drošību, veiktspēju un sirdsmieru, izvēlies Toyota oriģinālās detaļas. Pieejamas tikai Tavās pilnvarotajās Toyota pārstāvniecībās.

Pagariniet Jūsu Toyota automašīnas garantiju par 1 vai 2 gadiem!

Ja Jūsu Toyota automašīna ir jaunāka par 3 gadiem, tās nobraukums ir mazāks par 100 000 km un tehniskās apkopes ir veiktas saskaņā ar Toyota noteikto tehnisko apkopju grafiku, Toyota piedāvā pagarināt Jūsu Toyota automašīnas garantijas periodu par vienu vai diviem gadiem. Toyota Extracare paplašinātā garantija stājas spēkā brīdī, kad beidzas rūpnīcas sākotnējās garantijas termiņš. Toyota Extracare paplašināto garantiju neierobežo nobraukums, un tas nozīmē, ka garantijas periodā varat braukt, cik daudz kilometrus vien vēlaties.

Toyota Eurocare tehniskās palīdzības programma

Iegādājoties Toyota Extracare paplašināto garantiju, Jūs papildus saņemsiet Toyota Eurocare programmas pagarinājumu, bezmaksas tehnisko palīdzību uz ceļa. Eurocare pakalpojumi tiek sniegti garantijas periodā visās Eiropas Savienības valstīs.

Sīkāka informācija pie Toyota pārstāvjiem Latvijā.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment