Toyota Hilux braukšanas dinamika un spējas apvidus apstākļos

06_2015_tcm39-92130

Pilnīgi jaunajam Hilux ir uzstādīta nule izstrādātā cauruļu rāmja šasija, kas par 20 % uzlabo vērpes stiprību. Tās konstrukcija ļauj apvienot uzlabotu vadāmību, brauciena komfortu, NV sniegumu un triecienu drošību ar nepārspējamu izturību pat visekstrēmākajos braukšanas apstākļos.

Nule izstrādātais 2,4 l D-4D dzinējs kopā ar jaunās šasijas uzlaboto izturību ir paaugstinājuši arī pilnīgi jaunā Hilux vilktspēju līdz 3,5 tonnām.

3

AUGSTA LĪMEŅA AKTĪVĀ UN PASĪVĀ DROŠĪBA

Jaunais Hilux aktīvo drošību un vadītāja palīgsistēmas paceļ jaunā līmenī, pateicoties Toyota Safety Sense drošības sistēmu komplektam.

Apstrādājot informāciju, ko nodrošina kompaktā, vējstikla augšmalā novietotā iekārta, kas ietver lāzeru un kameru, Toyota Safety Sense klientiem nodrošina sadursmes novēršanas sistēmu (PCS), brīdinājumu par izbraukšanu no joslas (LDA) un ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmu (RSA).

1

Jaunā Hilux kravas kaste tagad ir vēl lielāka, izturīgāka un daudz praktiskāka. Maksimālais kravas kastes platums ir palielināts no 1544 mm līdz klasē vadošajiem 1645 mm.

2

5330 mm garais, 1855 mm platais un 1815 mm augstais jaunais Hilux ir par 75 mm garāks, 20 mm platāks un 45 mm zemāks par savu priekšteci.

4

Darba zirga sīkstums un pārliecinošā izturība, kas raksturīga ikvienai Hilux paaudzei, tagad ir apvienota ar jauna līmeņa izsmalcinātību, ko pieprasa aizvien pieaugošais atpūtas tirgus, dāvājot pilnīgi jaunā Hilux modeļu klāstam unikālu nākamās paaudzes pikapa pievilcību.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment