Toyota īpašnieku stāsti, kas iedvesmo

4-fire_tcm-3024-388541

Katram cilvēkam ir kāda automašīna, kāda automašīnas marka, kura patīk vislabāk, jo atbilst īpašnieka kritērijiem.

Ieskaties šo cilvēku automašīnu stāstos, kāpēc viņi izvēlas tieši Toyota automašīnas.

Kolekcionārs

03-c_tcm-3024-388538

“Mīlu visas 23”

„Es mīlu savu Celica. Tā ir pēdējā zināmā 1970. gada Celica GT Dānijā, taču tas nav iemesls, kāpēc tā man tik ļoti patīk. Man patīk tās dizains, skaņa, kādu tā rada, un arī tas, ka tās aizmugurē var sasēsties mani draugi. Man patīk, kā tā izņem līkumus un pilsētā liek cilvēkiem atskatīties. Man patīk fakts, ka Toyota nosaukumu tai devusi, izmantojot latīņu vārdu „coelica“, kas nozīmē „debešķīgs“ vai „dievīgs“, – jo man tā tiešām šķiet kā ne no šīs pasaules. Patiesībā es mīlu savu Celica tāpat kā visas pārējās savas Toyota. Mīlu visas 23.”

Veiksmes amulets

01-f_tcm-3024-388539

“Tad kādu dienu viņu piemeklēja veiksme”

„Mana Corolla man pieder jau vairāk nekā 25 gadus. Un apmēram tikpat ilgu laiku es esmu bijis aizrautīgs makšķernieks. Man šīs lietas ir savstarpēji saistītas: ja es uz savu iecienītāko makšķerēšanas vietu nebraucu ar savu Corolla un nenovietoju to tajā pašā stāvvietā, es neko nenoķeru. Nav auto, nav zivju. Mana Corolla ne tikai aizved mani makšķerēt, tā palīdz man noķert zivis! Izklausās neticami, taču tā ir patiesība. Un neaizmirsīsim to, ka vakarā mana Corolla paveic vēl vienu svarīgu darbu: tā palīdz nogādāt mājās arī lomu…”

Medikamentu vīrs

02-m_tcm-3024-388540

“Es uzticos savam Land Cruiser”

„Ja jūs ar savu automobili nobraucat tik daudz jūdžu, cik es, jums ir nepieciešams kaut kas, kam var uzticēties. Es dodos uz Āfrikas piedzīvojumu rallijiem un pa ceļam piegādāju zāles attālākajiem ciematiem. Es tikko sasniedzu 200000 jūdzes, tāpēc nemaz nav jāpiebilst, ka man nepieciešams auto, uz kuru varu paļauties. Mans auto sastopas ar Āfrikas putekļiem, Horvātijas kalniem un Slovēnijas sniegiem – dažreiz pat vienas nedēļas laikā. Kad viss pārējais pasaulē jūk un brūk, tas vienkārši turpina braukt. Un brauc. Un brauc. Man nepieciešams auto, kuram es varu uzticēties. Es uzticos savam Land Cruiser.”

Ugunsdzēsēju brigāde

4-fire_tcm-3024-388541

“Mēs dodamies turp ar savu Land Cruiser”

„Mēs esam Eva, Fēlikss, Nevenka un Nikolajs – četru cilvēku ugunsdzēsības komanda no Slovēnijas. Ik dienas mēs atsaucamies uz dažādām ārkārtas situācijām visdažādākajos apstākļos. Ir jābūt gatavam sastapties ar jebko – un mēs esam. Mēs dzēšam mežu ugunsgrēkus un glābjam cilvēkus augstu kalnos. Pēc iespējas ātrāk aizvest pareizo aprīkojumu un cilvēkus uz negadījuma vietu ir ārkārtīgi svarīgi. Jo ātrāk mēs ierodamies, jo vairāk dzīvību izglābjam. Mūsu piektais komandas loceklis nodrošina to, ka mēs tur nokļūstam, un tas nekad mūs nepieviļ. Mēs dodamies turp ar savu Land Cruiser.”

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment