Toyota. Jo ir pienācis tas brīdis

Toyota apvidus automobiļu jeb SUV mantojumam ir vairāk nekā 65 gadu ilga vēsture. Šajā laikā mēs esam uzbūvējuši visuzticamākos automobiļus, lai nodrošinātu to īpašniekiem piedzīvojuma prieku, kā arī sirdsmieru. Ar mūsu leģendāro Land Cruiser un neapturamo Hilux 4×4 entuziastus nav jāiepazīstina.

Šodien, Toyota ir hibrīda apvidus automobiļu zīmolu līderis. Pilsētnieciski šikais C-HR un ikviena „mīlulis” RAV4 ir pieejams arī hibrīda versijā, pierādot, ka piedzīvojumu meklētājam var arī rūpēt apkārtējā vide un efektivitāte.

Jo tagad vai nekad

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=ZrZec4C529E

Toyota C-HR iemieso pilsētniecisko stilu. Tā spēcīgais dizains apvienojumā ar izsmalcināto salonu un C-HR dinamiku piedāvās braucējiem acumirklīgu reakciju. Kad kaut kas ir tik spontāns, kāpēc gaidīt? Jo tagad vai nekad.

Jo dzīve rit ārpus mājas

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=N8YTfmX-t1E

Kā oriģinālais kompaktais SUV, RAV4 bija inovators dzīvei bez aizbildinājumiem. Slaiks dizains, ietilpīgs salons un vadošās tehnoloģijas padara to par ģimenes „universālo kareivi” ar piedzīvojumu meklētāja garu. RAV4 mudina doties ārpus mājas. Kāpēc? Jo dzīve rit ārpus mājas.

Jo piedzīvojumi gaida

https://www.youtube.com/watch?v=ZSaFRXrpB-c

Ja ir vajadzīgs apvidus automobilis, kas var droši Tevi nogādāt jebkur un atpakaļ, tad Land Cruiser nepieņem aizbildinājumus. Tā kvalitāte, nenogurdināmā uzticamība un izcilā bezceļu veiktspēja ir leģendāra kombinācija. Vai esi gatavs doties? Jo piedzīvojumi gaida.

Jo, lai kā būtu

https://www.youtube.com/watch?v=A_-ILVZWSAg

Gan saskaroties ar sarežģītu reljefu, gan stresu ikdienā, nekas nevar apturēt Hilux. Kopš tā palaišanas tirgū 1968. gadā, šis ikoniskais pikaps ir sevi pierādījis, lai kurp būtu devies. Un tas dodas it visur. Izaicinot Tevī labāko. Vai sliktāko. Kāpēc? Jo, lai kā būtu.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment