Toyota NEXT: brauc ar jaunu auto ik pēc 4 gadiem!

Toyota Next ir jauns līzinga risinājums tiem, kas iegādājas jaunu Toyota un nomaina sava esošo automobili daudz ērtākā veidā kā jebkad līdz šim.

Toyota parūpēsies par visu procedūru – mūsu pārstāvis sazināsies ar Tevi un izveidos personīgu piedāvājumu. Tajā pašā laikā netiek piemērota papildmaksa par esošā līzinga līguma izbeigšanu. Ar Toyota Next Tev vienmēr būs jaunākais, tehnoloģijām bagātākais un drošākais Toyota modelis.

Kā strādā TOYOTA NEXT?

Kad Tavam pašreizējam automobilim tuvosies četri gadi, Toyota pārstāvniecība sazināsies ar Tevi un piedāvās iespēju nomainīt Tavu Toyota pret jaunu. Ir trīs veidi. Pirmkārt, vari izvēlēties jaunu modeli, kas ir tās pašas klases kā Tavs pašreizējais Toyota auto, – un ar līdzīgu ikmēneša maksājumu. Otrkārt, vari izvēlēties jaunu automobili no visa mūsu modeļu klāsta. Piemēram, sedana vietā krosoveru vai benzīna dzinēja vietā hibrīdu. Treškārt, vari braukt ar savu pašreizējo Toyota cik vien vēlies. Un vissvarīgākais – TOYOTA NEXT ir vienkāršs un ērts veids, jo Toyota pārstāvis visu izdarīs Tavā vietā.

Ar TOYOTA NEXT vienmēr būsi pie visjaunākā, drošākā, inteliģentākā un ekonomiskākā Toyota automobiļa stūres.

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment