TOYOTA PLUS hibrīdu plusi 2.daļa

TOYOTA PLUS automobilis ir gatavs uzreiz doties ceļā, un kā hibrīdu līderis, saviem inovatīvajiem modeļiem piedāvājam ekskluzīvo Hybrid Life Assurance, kas nodrošinās jaudu vēl ilgiem gadiem.

12 mēnešu garantija

Visi TOYOTA PLUS apstiprinātie Toyota automobiļi ar benzīna un dīzeļa dzinēju saņem vismaz 12 mēnešu garantiju, kas dāvā visaptverošu segumu un Tev – gaidīto sirdsmieru.

12 mēnešu palīdzība uz ceļa

Visiem TOYOTA PLUS apstiprinātajiem Toyota automobiļiem tiek nodrošināts pilns tehniskās palīdzības uz ceļa segums, kas ilgst visu garantijas periodu un ietver salūšanas un remonta pakalpojumu Tavās mājās vai ceļa malā, kā arī transportlīdzekļa nogādāšanu pilnvarotajā Toyota remontdarbnīcā.

44 punktu tehniskāpārbaude

Pirms pārdošanas visus TOYOTA PLUS apstiprinātos Toyota modeļus, tostarp apstiprinātos hibrīdus, pārbauda mūsu apmācītie tehniķi, un automobiļi iziet pilnu Toyota tehnisko pārbaudi.

Gatavi braukt

Lai kuru modeli Tu izvēlētos, visas mūsu apstiprinātās Toyota būs pilnīgā braukšanas gatavībā – arī iztīrītas un nomazgātas –, lai Tu varētu droši doties ceļā vēl ātrāk, nekā cerēji.

Finansēšana

Ja esi atradis īsto apstiprināto modeli, vari būt mierīgs, jo Toyota Līzings piedāvā virkni elastīgu finansēšanas iespēju.

Atklāj TOYOTA PLUS apstiprināto lietoto automobiļu priekšrocības:

https://www.youtube.com/watch?v=IwNP9yOl6lA

https://www.youtube.com/watch?v=saaWgC1D1ZE

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment