Toyota Prius+, automobilis, kas izceļas

toyota-prius-plus-2014-exterior-tme-001-a-full_tcm-3024-277198 (1)

Jaunā Toyota Prius+ inteliģentā evolūcija. Iztēlojies, kā ir sākt dienu ar Prius+. Vien skatiens uz tā trīsstūrveida siluetu Tavas mājas priekšā liks Tev pasmaidīt: tas izskatās tik atšķirīgs un moderns.

Tā jaunais priekšgala dizains ļauj Tev sākt rītu ar pilnu pārliecību, tāpat kā jaunie LED priekšējie lukturi efektīvi izgaismo ceļu Tavā priekšā.

Hibrīds

Ieskaties tuvāk: ar ko šie cilvēki atšķiras no pārējiem? Viņi neizskatās noraizējušies par vēl vienu saspringtu dienu sastrēgumu nosprostotajā pilsētā. Tas tādēļ, ka viņi izbauda kluso un vienmērīgo gaitu, un tās pozitīvo un relaksējošo ietekmi uz visiem, kas atrodas auto salonā.

Tehnoloģijas

Modernās Prius+ funkcijas atvieglos Tavus braucienus. Mūsu inteliģentās tehnoloģijas, piemēram, vējstikla displejs, kas svarīgāko informāciju attēlo tieši acu priekšā, un inteliģentā stāvvietas palīgsistēma (IPA), vienmēr ir intuitīvi lietojamas. Tās braucienu padara patīkamāku kā Tev, tā visai Tavai ģimenei.

Daudzveidība

Prius+ piedāvā dažādas sēdvietu pozīciju un kravas novietošanas iespēju kombinācijas. Septiņi cilvēki un ikdienas mantas vai piecas sēdvietas un brīvdienu koferi. Vai noloki vidējās rindas sēdekli, lai dotos piedzīvojumā ar sniega dēli, vai visu vidējo rindu, lai aiz priekšējiem sēdekļiem novietotu divus velosipēdus.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment