Toyota Proace Verso

PROACE VERSO. Radīts aktīvam dzīvesstilam.

Jaunais PROACE VERSO turpina mūsu daudzpusīgo pasažieru furgonu vēsturi, nodrošinot plašu telpu braucieniem un praktiskus risinājumus arī pašiem aktīvākajiem dzīvesstiliem. Pārdomātas funkcijas, moderni dīzeļdzinēji un inovatīvas tehnoloģijas apvienoti, lai Tavu dzīvi padarītu vieglāku, bet Tavus braucienus – drošākus un relaksējošākus.

Pārdomātas funkcijas un ivonatīvas tehnoloģijas

Proace Verso piedāvā izvēli, kas vislabāk apmierinās Tavas vajadzības. Tā moderno funkciju klāsts atstās iespaidu- garantēts. Ksenona priekšējie lukturi, moderns vējstikla displejs un ērts atpakaļskata kameras displejs, kā arī virkne drošības funkciju ļaus izbaudīt daudz relaksētākus un drošākus braucienus.

Inovatīva telpa, kas pielāgojas Tev

Proace Verso dzīve ir viegla. Nolokāmi sēdekļi un sēdekļi uz sliedēm dāvā Tev nepieciešamo elastību, bet uzlokāmie galdiņi, atverams aizmugures logs un ar kājas mājienu atveramas sānu durvis sniedz ērtības, bez kurām Tu vairs nevēlēsies dzīvot. Visaugstākajā līmenī piedāvājam apsildāmus ādas priekšējos sēdekļus ar masāžas funkciju un citām ekstrām.

Labāki risinājumi

Proace Verso dāvā vēl labākus risinājumus Tavam aktīvajam dzīvesstilam. Neatkarīgi no tā vai automobiļa uzevums ir likt Tavam biznesam plaukt vai izklaidēt Tavu ģimeni, plašais Proace Verso ikvienam braucienam liks paskriet bez raizēm.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment