Toyota tic kustības spēkam

Mēs ar ārkārtīgi lielu lepnumu paziņojam par mūsu sadarbību ar Starptautisko olimpisko komiteju un Starptautisko paralimpisko komiteju līdz 2024. gadam.

Nākamo 8 gadu laikā mēs strādāsim pie tā, lai šīs sporta spēles padarītu vēl iedvesmojošākas un aizraujošākas kā jelkad agrāk. Mēs ticam kustības spēkam. Tas mūs mudina radīt un dāvāt pasaulei satriecošus mobilitātes risinājumus.

Mums ir daudz kopīgu vērtību, un arī mūsos deg tā uguns, kas kvēlo ikvienā sportistā un mudina turpināt censties un izaicināt. Mēs izmantosim savu iztēli, ziņkārību un kaislību, lai iedvesmotu pasauli darīt un sasniegt vēl vairāk. 
Cieši sadarbojoties ar olimpisko un paralimpisko spēļu sportistiem un federācijām, mūsu nolūks ir mainīt spēles un atstāt savu mantojumu vēl daudziem nākamajiem gadiem. Šis ir aizraujoša ceļojuma sākums, un mēs vēlamies, lai ikviens varētu būt tā daļa – gan sportisti stadionā, gan skatītāji mājās pie ekrāniem. 
Mūsu misija ir godināt un uzturēt olimpisko un paralimpisko spēļu vērtības, cilvēku gara spēku un neremdināmo vēlmi izaicināt robežas.

Tas ir tikai sākums

Mēs esam ļoti lepni un sajūsmināti par iespēju sadarboties ar tik iedvesmojošām organizācijām, un mēs jau intensīvi strādājam pie tā, lai atstātu pozitīvu ietekmi uz cilvēkiem un sabiedrību. Mēs ceram, ka arī Jūs būsiet tikpat sajūsmināti kā mēs par spēļu nākotni, kas būs neticams piedzīvojums.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment