Traģēdija Jūrmalā: mirušā zīdaiņa vecmāmiņas viedoklis ir skarbs

Vecvecāku gādībā atdots Jūrmalā pa logu izkritušā bērna brālis, trīsgadīgs puika, informē raidījums LNT raidījums “Degpunktā”.

29. jūlijā Latviju pāršalca vēsts par traģēdiju Kauguru sociālajā namā – pa piektā stāva logu, visticamāk, ziņkāres dzīts, izkritis gadu vecs zīdainis. Pēc dažām minūtēm atbraukušie mediķi turpat notikuma vietā konstatējuši bērna nāvi.

Jūrmalas policijas iecirknī ierosināta krimināllieta par nonāvēšanu aiz neuzmanības un tajā pat dienā aizturēti abi bojāgājušā vecāki. Abi vecāki dzimuši 1988. gadā un agrāk policijas lokā viņi nebija nonākuši. Turpat uz notikuma vietu izsaukti arī bāriņtiesas pārstāvji.

Lasi vēl: Vilciens letāli notriec jaunu sievieti; “Latvijas Dzelzceļš” pārstāvji paziņo traģēdijas iemeslu

Tā kā vecākiem arī bija otrs bērns, trīsgadīgs puika, bāriņtiesa nolēma zēnu nodot vecvecāku apgādībā. Pēc Jūrmalas domē paustā, ar vienpersonisku Bāriņtiesas lēmumu pagājušās nedēļas nogalē, vecākiem tika pārtrauktas aizgādības tiesības. Normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā pēc 15 dienām tiks sasaukta koleģiāla Bāriņtiesas sēde, kurā lems, vai vecāku tiesības atjaunojamas.

Lai uzzinātu, ko par vecākiem pagaidām lēmusi policija un kāds ir mirušā bērna vecmāmiņas viedoklis par visu šo notikumu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment