Ja pildījuma konsistence šķiet pārāk bieza, pievieno vēl vienu olu, lai vienkāršotu pildījuma uzklāšanu uz lavaša.
Tad ņem vienu ēdamkaroti šīs masas un vienmērīgi izklāj to uz lavaša.
Pēc tam lavašu satin rullītī, iegūstot siera un biezpiena pildījuma caurulīti. Atliek malā un tāpat rīkojas ar pārējām sagrieztajām lavaša loksnēm.
Man sanāca 6 lieli rullīši, taču var pagatavot arī 8 mazākus.
Uzkarsē augu eļļu pannā. Apsmērējiet vienu ruletītes pusi ar olu un novietojiet uz pannas tā, lai savienojama vieta būtu uz leju.

Kad visas ruletītes ir pannā, tās biezā kārtā apsmērē ar olu. Cep uz vidējas uguns, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, pēc tam apgriež un apcep otru pusi.

Es iesaku apcept arī ruletīšu sānus, lai tās vienmērīgi apceptos.

Tiem, kas dod priekšroku cepeškrāsnī gatavotam ēdienam: ievietojiet rullīšus tajā uz 10-15 minūtēm 200 grādu temperatūrā.

Rezultāts ir pārsteidzošs: kraukšķīgi no ārpuses un mīksti iekšpusē, ar siera pildījumu, kas ir kūstoši sierains. Lieliski pie rīta kafijas!

Radoši veidojiet pildījumu, pievienojot tādas sastāvdaļas kā šķiņķis, tomāti vai garšaugi – ko vien sirds kāro! Pasniedziet karstu vai vienkārši uzsildiet nākamajā dienā mikroviļņu krāsnī.
Tevi noteikti interesēs
“Manai mammai bija tāds pats,” — teica Rīgas oficiante, paskatoties uz miljonāra gredzenu: stāstu, ko viņš atbildēja
“Es varētu būt Siksnulis!”: latviešu talantīgais dziedātājs “ieknābj” dažiem populāriem latviešu mūziķiem (+ VIDEO)
Logi vienmēr paliks sausi un bez pelējuma, ja ik rītu veiksi tikai vienu vienkāršu darbību
Kuras četras zodiaka zīmes 16. novembrī piedzīvos visizteiktāko veiksmes plūsmu
Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl
Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes




