Lai ēdiens būtu izcili gards un nevainojams, nepietiek tikai ar kvalitatīviem pārtikas produktiem. Nepieciešams īstenot vēl dažus trikus!
Lūk, iepazīstieties ar trikiem, kurus pavāri izmanto slavenā šefpavāra Remzija restorānos!
Lai ēdienam piešķirtu vieglu ķiploku garšu, uz šķīvja uzberiet ķiploka daiviņu un pēc tam uz tā izklājiet salātus vai garnējumu.
Jauna garša gaļas marinādei: tumšā vai gaišā alus un sojas mērces maisījums, sāls un pipari pēc garšas. Alu var pievienot sautētiem dārzeņiem, tas piešķirs īpašu smaržu un garšu parastiem vārītiem kartupeļiem.
Pārsālītu zupu var glābt ar divām metodēm. Iemērc tajā marli ar nelielu daudzumu nesālītas putras un vāra, putra uzsūks lieko sāli. Otra metode: zupā iemērc ēdamkaroti rafinēta cukura kubiņu. Kad cukurs sāk kūst, izņemiet karoti, procedūru atkārtojiet vairākas reizes, mainot cukura kubiņus.
Pārējos noderīgos padomus lasi nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Eksperts no Austrijas PSRS ēkas dzīvoklī Rīgā ieslēdza termokameru – tās rādījumi viņu burtiski samulsināja
- Pārcēlāmies dzīvot kopā uz Jelgavu, bet divas nedēļas starp četrām sienām ar Aivaru (53) bija pietiekami, lai saprastu, ka kļūdījos
- Pieņēmām pie sevis noklīdušu kucēnu, bet par vēlu sapratām, ka tas it nemaz nav suns
- “Esmu tirgojusi augļus tirgū jau 14 gadus”: pietiek ar vienu pieskārienu, lai izvēlētos saldākos mandarīnus un izvairītos no skābajiem
- Tamāra Globa sola, ka 3 horoskopa zīmem dzīve sākot ar 27. decembri krietni uzlabosies
- Mana orhideja zied bez pārtraukuma: reizi mēnesī aplaistu to ar ūdeni, kuram pievienota 1 pavisam vienkārša virtuves sastāvdaļa










