Trīs būtiski noslēpumi, kuri ir obligāti jāzina par savu mobilo telefonu

Jūsu mobilajam telefonam ir dažas noslēptas funkcijas, par kurām jūs iespējams neesat informēts! Šeit ir dažas īpašas iespējas, kuras var būt noderīgas ekstremālās situācijās:

 

1.gadījums.

 

112 ir globāls av***jas numurs, kuru var izmantot neatliekamās situācijās, un tas ir spēkā visur pasaulē. Ja esat ārpus sakaru zonas, piespiediet 112, lai jūsu telefons meklētu vietējo avārijas numuru. Vēl viena interesanta lieta: šo numuru var zvanīt pat tad, ja telefona klaviatūra ir nobloķēta. Pamēģiniet (bet neizveidojiet savienojumu).

2. gadījums.

Ja atslēgas ir palikušas aizslēgtajā mašīnā, bet jums ir tālvadības atslēga, šis padoms var palīdzēt. Ja rezerves atslēgas ir mājās, piezvaniet kādam no mājiniekiem no sava mobilā telefona. Turiet telefonu aptuveni 30 cm attālumā no mašīnas durvīm, un, kad mājās esošais cilvēks nospiež tālvadības atslēgas pogu, mašīna atvērsies.

 

Šī metode ir lielisks veids, kā ietaupīt laiku, jo jums nav jāgaida, kamēr kāds atnes atslēgas. Attālums šajā gadījumā nav svarīgs: pat ja jūs esat simtiem kilometru attālumā, zvanot cilvēkam ar atslēgām, jūs varēsiet atvērt mašīnu (vai bagāžnieku).

 

Redaktora piezīme: Šī pieeja patiešām ir efektīva, pārbaudīts! Mēs varējām atvērt mašīnas durvis, pārraidot signālu pa mobilo telefonu!

3. gadījums.

Lai nobloķētu no*agto telefonu, vispirms jāzina tā IMEI numurs. Lai to uzzinātu, ievadiet šo kombināciju: #06#

Jūsu ekrānā parādīsies unikāls 15 ciparu kods, kas ir īpašs katram telefonam. Pierakstiet šo kodu un glabājiet to drošā vietā. Ja telefons tiek no*agts, sazinieties ar savu mobilo sakaru operatoru un sniedziet šo kodu. Operators var bloķēt jūsu telefonu, padarot to neizmantojamu, pat ja tiek mainīta SIM karte. Jums var būt iespēja atgūt telefonu, bet, ja tas nenotiks, vismaz būsiet pārliecināts, ka tas nav izmantojams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment