Trīs nedēļas dienas, kad nedrīkst mazgāt matus – tautas metodes par matu mazgāšanu

 

Matu mazgāšana otrdienā ir lielas veiksmes garants. Otrdiena ir ideāli piemērota jaunu lietu uzsākšanai un lēmumu pieņemšanai. Šī ir koncentrēšanās un iesaistīšanās diena. Ja matus izmazgāsi no rīta, visa diena būs veiksmīga un produktīva.

Nedēļas vidus ir piemērots laiks, lai parūpētos par savām cirtām. Šajā dienā vannas procedūras pozitīvi ietekmēs tavas darbaspējas. Bet – ja izmantosi augu ekstraktus un dabīgās eļļas, tas veicinās labsajūtu un vienlaikus stiprinās matus visā garumā.

Ja trešdien nebija laika izmazgāt matus, droši pārcel šo procedūru uz ceturtdienu. Ja izmazgāsi matus neilgi pirms saulēkta, piesaistīsi panākumus. Ceturtdiena ir inteliģences un racionalitātes diena. Un strādāt ar skaidru galvu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē ir daudz vieglāk. Bet – lai tavā dzīvē ienāktu mīlestība, ceturtdien, tuvojoties saulrietam, izskalo matus ar kumelīšu uzlējumu.

Sestdiena ir atpūtas un pašaprūpes diena. Ādas kopšanas procedūras šajā dienā palīdzēs atbrīvoties no darba dienās uzkrātā noguruma. Pēc matu mazgāšanas šajā dienā tev būs vieglāk sazināties ar citiem cilvēkiem; izpaliks strīdi un pārpratumi. Tautas līdzekļu piekritēji iesaka sestdienā matus izskalot ar piparmētru uzlējumu – šis augs palīdzēs piesaistīt naudu tavam mājoklim.

 

Ceram, ka esam kliedējuši tavas šaubas par to, kad ir labākais laiks matu mazgāšanai. Seko šiem ticējumiem, ja vēlies savā dzīvē piesaistīt bagātību, mīlestību un labklājību. Tautas ticējumos visam ir nozīme, pat matu mazgāšanas laikam!

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

 

Ja tev noderēja šis raksts, laipni lūdzam sniegt komentārus un dalīties ar to sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment