Trīskāršā šokolādes siera kūka: vienkārša recepte

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Iesmērē veidni ar sviestu.

Pievieno sasmalcinātus (var blenderī) šokolādes cepumus un izkausētu sviestu, maisa, līdz masa atgādina slapjas smiltis. Ievieto veidnē un cep 8 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un ļauj atdzist.

Krēmsieru saputo līdz gludai un gaisīgai masai, 2 līdz 3 minūtes.

Pievieno skābo krējumu, cukuru, olas un vanilīnu. Samaisīt. Siera kūkas masu ielej atdzisušajā veidnē.

Ielieciet visu cepeškrāsnī un cepiet no 1 stundas līdz 1 stundai 10 minūtēm, vai līdz brīdim, kad virspuse izskatās sastingusi.

Izņemiet un atdzesējiet siera kūku. Liek ledusskapī uz 8 stundām.

Bļodiņā ieberiet šokolādes skaidiņas un iebiezināto pienu, un ievietojiet mikroviļņu krāsnī. Uzkarsē 15 sekunžu intervālos, līdz šokolāde pilnībā izšķīst.

Lasi vēl: Alvejai ir pārsteidzoši ziedi: kā panākt, lai augs uzzied

Ļauj glazūrai atdzist 2-3 minūtes. Pārlej siera kūku un vienmērīgi izklāj pa virsmu.

Ielieciet atpakaļ ledusskapī, lai glazūra labi sastingst.

Tas arī viss! Garšīgā šokolādes siera kūka ir gatava!

 

Leave a Comment