Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, cik daudz naudu nopelnīs dzejniece Magone par dziesmu “Ko Tu Lūr”

Televīzijas šova zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalns prata izbrīnīt tautu ar savu jauno darbu – kopā ar grupas “Riga Reggae” solistu Horenu Stalbi un dīdžeju, mūzikas producentu Kapteini Reini, ar kuru ne tikai iznāca ar jaunu dziesmu, bet arī publicēja oficiālo mūzikas videoklipu.

Pie dziesmas “Ko Tu Lūr” visi draudzīgi sadarbojās kopā, un pat mūzikas klips tika filmēts Magones sētā un pat kūtī, kur dzīvo gan vistas, gan pīles. Vēlāk Magone stāstīja, ka viss notika ļoti ātri – viņa izteica džekiem savu ideju, un tie uzreiz sāka darboties.

 

Dziesma ir par dzīvi – par cilvēkiem un viņu negācijām internetā un sociālajos tīklos. Magone atklāj, ka laikā, kad viņa piedalās TV šovos, viņa ir mācījusies nereaģēt uz naidīgiem komentāriem, bet dažreiz tie viņu tomēr var kaitināt.

“Daudzi pazemo un ņirdz, neko nezinot. Dara pāri un sāpina. Ar šīs dziesmas palīdzību gribējās pateikt atpakaļ to, ko viņi zaņķo. Mēs arī esam dzīvi cilvēki,” – teica Magone.

 

Neskatoties uz to, ka dziesma šķiet ļoti vienkārša pirmajā brīdī, tajā patiesībā ir slēpta dziļa filozofija.

Vērsim negaidīti šķēršļi, bet Ūdensvīram – vilšanās; Dienas horoskops 2. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Ir vērts atzīmēt, ka šī dziesma nav pirmais ieguldījums mūzikas pasaulē Magonei. Iepriekš viņa ar slaveno vietējo grupu “Bermudu Divstūris” radīja hitu “Ne man Gucci, ne man Nike”. Šī dziesmas videoklips “Youtube” platformā ir noskatīts vairāk nekā divus miljonus reizes.

Lasi vēl: Citronu pīrāgs ir maigs kā pūka. Es nekad vēl nebiju tādu ēdusi

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Magone – Ko Tu Lūr (ft. Horens & Kapteinis Reinis) videoklips:

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment