Tu esi izvilkusi lielo lozi: 7 pazīmes, ka tu esi iemīlējusies vīrietī, nevis puišelī

Foto – Unsplash

Runājot par mīlestību, ir svarīgi saprast atšķirību starp nobriedušu vīrieti un ne tik nobriedušu vīrieti, dažreiz mēs tādus saucam par puikām.

Lūk, 7 skaidras pazīmes, kas liecina, ka esi tomēr izvilkusi laimīgo lozi un iemīlējusies īstā vīrietī, nevis puišelī.

1. Viņš ir godīgs

Īsts vīrietis vienmēr saka patiesību. Viņa godīgums ir dabisks, viņš neslēpjas aiz meliem un nemeklē attaisnojumus. Viņš ir atklāts par savām jūtām, domām un rīcību. Viņa godīgums rada uzticības pamatu jūsu attiecībās, un tu jūties droši kopā ar viņu un cieni viņu par to.

2. Viņš tevi uzklausa un palīdz risināt tavas problēmas

Īsts vīrietis aktīvi klausās, kad tu dalies savās problēmās. Viņam patiesi rūp un viņš neignorē tavas bažas. Viņš sniedz atbalstu un pārliecību, parādot, ka vienmēr ir tev līdzās. Neatkarīgi no tā, vai tā ir liela problēma vai nenozīmīga ķibele, viņš palīdz tev atrast risinājumu.

3. Viņš izrāda tev atbalstu

Foto – Unsplash

Kad iemīlēsies īstā vīrietī, tu atradīsi nesatricināmu atbalstu. Viņš vienmēr ir tev līdzās, piedāvājot savu spēku un atbalstu grūtos brīžos. Viņš tic taviem sapņiem un centieniem, iedrošina tevi ik uz soļa. Kopā ar viņu tu jūties spējīga pārvarēt jebkuras grūtības.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

4. Viņš respektē tavas robežas

Īsts vīrietis izprot robežu nozīmi un respektē tavas vajadzības pēc personiskās telpas un neatkarības. Viņš nemēģina tevi kontrolēt vai manipulēt ar tevi, bet mudina tevi sekot savām interesēm un mērķiem. Kopā ar viņu tu jūties brīvi būt pati par sevi, nebaidoties no “spiediena” vai iejaukšanās.

5. Viņš ir atklāts

Komunikācija ir jebkuru attiecību atslēga, un ar īstu vīrieti tā notiek viegli. Viņš atklāti pauž savas domas un jūtas, mudinot tev darīt to pašu. Viņš uzmanīgi klausās un nebaidās no sarežģītām sarunām, palīdzot tev mierīgi atrisināt konfliktus. Ar viņu tu jūties uzklausīta un novērtēta katrā sarunā.

Lasi vēl: 7 stila kļūdas, kuras nevajag pieļaut, jo piesaista nabadzību un neveiksmes

6. Viņš uzņemas atbildību

Foto – Unsplash

Īsts vīrietis atzīst savas kļūdas un mācās no tām. Viņš neattaisno savas kļūdas un nezveļ vainu citiem. Viņš uzņemas atbildību par savu rīcību un cenšas visu labot. Tu vari justies droši, zinot, ka viņš ir apņēmības pilns augt un pilnveidot sevi.

7. Viņš izturas pret tevi ar cieņu

Īsta vīrieša mīlestība izpaužas ar laipnību. Viņš izturas pret tevi ar cieņu un izrāda līdzcietību grūtos brīžos. Viņš ir pacietīgs un saprotošs, vienmēr gatavs atbalstīt vai uzklausīt. Kopā ar viņu tu jūties iekārojama un mīlēta – bez jebkādiem nosacījumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment