Tev, iespējams, šķiet, ka, lai produktus saglabātu svaigus, tos vajag turēt pēc iespējas lielākā aukstumā. Bet, saskaņā ar Ēdiena standartu aģentūru (Food Standards Agency), ir viens ēdiens, kuru tev NEKAD nevajadzētu likt ledusskapī – un tie ir kartupeļi.
Izrādās, ka tad, kad tu ēd kartupeļus, kas izņemti no ledusskapja, tev ir daudz lielāka iespēja saslimt ar vēzi.
Kāpēc tā? Tam ir vienkāršs un saprotams izskaidrojums, pēc kura izlasīšanas tu noteikti jutīsies pārliecināts, ka kartupeļus ledusskapī vairs neliksi.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- Pirms gada ieraudzīju, kā kaimiņš būvnieks tiek galā ar sienu plaisām: tagad arī tā daruby Rinalds Bergmanis
- Jūsu veļa smaržos ļoti svaigi pat bez veļas mīkstinātāja – pievienojiet šīs dabiskās sastāvdaļasby Jeļena Kuzmenko
- Degvielas uzpildes stacijas darbinieks paskaidroja: kāpēc benzīns no vienas uzpildes stacijas beidzas ātrāk nekā no citasby Rinalds Bergmanis