Tev, iespējams, šķiet, ka, lai produktus saglabātu svaigus, tos vajag turēt pēc iespējas lielākā aukstumā. Bet, saskaņā ar Ēdiena standartu aģentūru (Food Standards Agency), ir viens ēdiens, kuru tev NEKAD nevajadzētu likt ledusskapī – un tie ir kartupeļi.
Izrādās, ka tad, kad tu ēd kartupeļus, kas izņemti no ledusskapja, tev ir daudz lielāka iespēja saslimt ar vēzi.
Kāpēc tā? Tam ir vienkāršs un saprotams izskaidrojums, pēc kura izlasīšanas tu noteikti jutīsies pārliecināts, ka kartupeļus ledusskapī vairs neliksi.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- Tuvākajās dienās ”Whatsapp” gaidāmi jaunumi: ”Izmaiņas ietekmēs čatus, un noteikumi būs stingri”by Sandra Vīgante
- Lūdzu Kārlim izremontēt mūsu dzīvokli jau 20 gadus – noguris, nav laika… Bet visu savu brīvo laiku viņš veltī kādai citaiby Laura Andersone
- Uzlika kakla siksnu un baroja ar nepiemērotu pārtiku: Krāslavas novada vietējie iedzīvotāji rīkojušies nesaprotami un nosodāmiby Laura Andersone