Tev, iespējams, šķiet, ka, lai produktus saglabātu svaigus, tos vajag turēt pēc iespējas lielākā aukstumā. Bet, saskaņā ar Ēdiena standartu aģentūru (Food Standards Agency), ir viens ēdiens, kuru tev NEKAD nevajadzētu likt ledusskapī – un tie ir kartupeļi.
Izrādās, ka tad, kad tu ēd kartupeļus, kas izņemti no ledusskapja, tev ir daudz lielāka iespēja saslimt ar vēzi.
Kāpēc tā? Tam ir vienkāršs un saprotams izskaidrojums, pēc kura izlasīšanas tu noteikti jutīsies pārliecināts, ka kartupeļus ledusskapī vairs neliksi.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- No kā baidās telefona krāpnieki – pasakot šīs frāzes krāpnieki paši noliks klausuliby Sandra Vīgante
- “Baltijas jūra var būt bīstama”: meteorologs Toms Bricis nosauc Latvijas kartē bīstamākās vietas mūsu jūrāby Laura Andersone
- Vīrs bija komandējumā, un vīramāte ieradās ciemos uz mūsu māju Tukumā — taču naktī mani pamodināja dīvaini trokšņi…by Rinalds Bergmanis