Tev, iespējams, šķiet, ka, lai produktus saglabātu svaigus, tos vajag turēt pēc iespējas lielākā aukstumā. Bet, saskaņā ar Ēdiena standartu aģentūru (Food Standards Agency), ir viens ēdiens, kuru tev NEKAD nevajadzētu likt ledusskapī – un tie ir kartupeļi.
Izrādās, ka tad, kad tu ēd kartupeļus, kas izņemti no ledusskapja, tev ir daudz lielāka iespēja saslimt ar vēzi.
Kāpēc tā? Tam ir vienkāršs un saprotams izskaidrojums, pēc kura izlasīšanas tu noteikti jutīsies pārliecināts, ka kartupeļus ledusskapī vairs neliksi.
Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:
Tevi noteikti interesēs
- 3 lietas, kas notiek, ja izlietnē ieber pusglāzi sālsby Anete Vītola
- Modes eksperti nosauc vismodernākos 2025.gada audumu rakstus: modes dāmas jau papildina savus skapjusby Laura Blūma
- Ļoti laba recepte uzkodai no parastām bietēm; Gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)by Jeļena Kuzmenko