Tu tās vēlies! Rotaslietas vīriešiem

Kādi ir rotaslietu veidi, kurus tu vari nēsāt bez bažām?

Laulības gredzens

Tā ir ierasta rota uz vīrieša labās vai kreisās rokas, kas parasti ir darināta no zelta, sudraba vai platīna.

Rokas pulksteņi

Ļoti praktiska rota, kuru pieņemts nēsāt jebkurā dzīves gadījumā un tas ir pieņemams visur. Lielākoties, jo vienkāršāks, bet kvalitatīvāks ir pulkstenis, jo elegantāk tas izskatās.

Žaketes pogas

Parasti, iegādājoties žaketi, tā ir pašūta ar vienkāršām un parastām pogām, bet tev ir iespēja tās nomainīt pret izteiksmīgākām un skaistākām pogām, kuras priecēs gan tavas, gan apkārtējo acis.

Aproču pogas

 Šīs rotas arī ir ļoti praktiskas, kuras ir patīkams akcents jebkuram elegantam vai vienkāršākam kreklam. Bieži vien aproču pogas tiek asociētas tikai ar ļoti svinīgiem pasākumiem, bet ir laiks tās likt lietā arī dodoties vakariņās ar draugiem uz kādu restorānu vai apmeklējot koncertu. Var izmantot arī vienkāršākas pogas ar interesantu dizainu, dodoties uz darba ofisu.

Kaklasaites saspraude

Arī šī rota ir viena no praktiskajām. Tā var būt elegants un viegls akcents, tajā pašā laikā “turot” kaklasaiti tur, kur tai ir jābūt. Tās lielākoties ir no zelta, sudraba vai vienkārša metāla. Mēdz būt arī ar ķēdīti.

Rokassprādzes

Tās lielākoties ir vienkārši darinājumi no dabīgās ādas ar koka vai metāla darinājumiem. Mēdz būt arī vienkāršas sudraba vai zelta ķēdītes, lielākoties bez kuloniem vai papildus akcentiem.

Kaklarotas

Vīrieši nēsā ķēdītē iekārtus krustiņu, darinātus no sudraba vai zelta. Arī pirms kāda laika, ļoti populāri bija nēsāt rožukroni, neņemot vērā uz kādu pasākumu vīrietis dodas. Arī armijas dog tagi ir populāri nēsāšanai ikdienā. Un lielākoties uz tiem var iegravēt ko vien paša sirds kāro.

Auskars

Tas tiek uzskatīts kā pieņemamākais un populārākais pīrsings vīrietim. Ar šo pīrsinga veidu lielākās pilsētās vairs neaizraujas jau pāris dekādes, bet provinciālākos reģionos vēl to piekopj. To ir viegli izņemt un aizaudzēt. Amerikā šāda auss caurduršana bija kā dumpinieka zīme. Savukārt, Latvijā tika uzskatīts, ka šādu pīrsingu lielākoties izvēlas netradicionālas orientācijas vīrieši.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment