Popkorns, kas taisīts mikroviļņu krāsnī
Ir vairāki iemesli, kādēļ popkorns, kas ir sildīts mikroviļņu krāsnī, izraisa vēzi. Pirmkārt, jau tādēļ, ka popkorna maisiņi satur perfluoroktānu, kas ir kancenogēna ķimikālija. Vēl popkorns ir ĢMO produkts, kas ir sajaukts kopā ar sojas eļļu (kas arī ir ĢMO produkts). Tāpat popkornā ir tādi konservanti un ķimikālijas, kā, piemēram, diacetils.
Ne-organiski produkti
Produkti ir apsmidzināti ar daudz dažādiem pesticīdiem – tādiem kā atrazīns, tiodikarbs un organofosfāti. Augļa vai dārzeņa nomazgāšana nenoskalo šīs vielas, un produkti, kuru sastāvā ir daudz ūdens, absorbē ļoti daudz vielu, kas izraisa vēzi.
Konservēti tomāti
Lielākā daļa konservētu produktu satur bisfenolu A. Tas rezultējas ar daudz augstāku ķimikāliju sastāvu. Bisfenols A tiek uzskatīts par vēzi izraisošu ķīmisku savienojumu. Labāk izvēlies tomātu produktus stikla burkās.
Pārstrādāta gaļa
Pārstrādātā gaļā ir augsts nātrija daudzums, kā arī dažādi konservanti un ķimikālijas, kā, piemēram, nātrija nitrāts, kas ir zināms kā vēža izraisītājs.
Audzēts lasis
Lielākā daļa audzētu lašu tiek turēti mazās tvertnēs, kurās ir pārpildīts ar zivīm, kas noved pie tā, ka laši peld un ēd pārējo lašu ekskrementos. Zivij tas piedod lielāku daudzumu merkūrija, kas izraisa vēzi. Vislabāk ir ēst lasi, ko pats esi noķēris.
Kartupeļu čipsi
Kartupeļu čipsos ir ļoti daudz konservantu, augsts nātrija līmenis, mākslīgās krāsvielas un tauki. Visas šīs vielas tiek saistītas ar vēzi.
Hidrogenēta eļļa
Hidrogenētās eļļas ķīmiski tiek iegūtas no augiem un dārzeņiem. Šis process eļļā atstāj augstu Omega-6 līmeni, kas izraisa vēzi un dažādas sirds slimības.
Avots: topratedviral.com