Turku vīramāte pastāstīja, kā viņa marinē sīpolus, kas ātri pazūd no jebkura galda

Sastāvdaļas:

500 g sarkano sīpolu

30 g sumaks

pētersīļu ķekars

sāls

 

Pagatavošana:

Sīpolu sagriež plānos gredzenos. Pārliek dziļā bļodā, pievieno sāli un samaisa ar rokām. Noliek malā uz 15 minūtēm, lai izdalītos rūgtums. Sīpoliem uzlej verdošu ūdenī, bet tur sīpolus šādā ūdenī tikai 1 minūti. Pēc tam noskalojiet sīpolus ar aukstu ūdeni.

Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma

Lasi arī: Karote sāls atgriezīs atpakaļ tavam ienaidniekam negatīvismu. Kā sodīt to, kurš uzlicis tev ļaunu aci vai lāstu

Smalki sagrieziet zaļumus. Sīpoliem pievienojiet sumaka pulveri un zaļumus, samaisiet. Ja jūs nevarat atrast sumaku, varat to aizstāt ar citrona miziņas un maltu piparu maisījumu.

Sīpolus pārliek stikla burkā un uzliek vāku. Šādā veidā varat uzglabāt sīpolus ledusskapī vairākas nedēļas. Bet turku gaumē pagatavotie sīpoli lieliski derēs pie salātiem vai citiem ēdieniem.

Arī interesanti: 83 gadu vecumā aizsaulē slimnīcā devies cienījams aktieris; šajā brīdī klāt bija arī sieva un dēls

Leave a Comment