Maigs, lēns skūpsts: Šādi skūpstoties, cilvēki pavisam maigi pieskaras viens otra lūpām. Maigs skūpsts patiesībā bieži vien slēpj sevī apspiestu nepacietību, alkas pēc kā vairāk. Maigi un lēni parasti skūpstās pāri, kuri jūtas ļoti labi un komfortabli viens otra klātbūtnē.
Ātra buča: Šāds skūpsts parasti ir viens no pirmajiem veidiem, kā divi cilvēki viens otru fiziski iepazīst, pārbaudot jūtu ķīmiju. Pāri, kuri ir kopā jau ilgi, šādu skūpstu parasti izmanto satiekoties un atvadoties.
Franču skūpsts: Šis ir viens no intensīvākajiem skūpstu veidiem; iesaistīta tiek gan mute, gan mēle. Pāri, kuri nododas šādam skūpstam, ir kaislīgi un alkst pēc iespējas labāk iepazīt viens otru fiziski. Pirmā reizi, kad pāris skūpstās franču stilā, var būt nozīmīgs punkts attiecībās, jo tas ir brīdis, kad vislabāk iespējams saprast, vai otrs cilvēks prot labi skūpstīties vai ne.
Slapji skūpsti: Slapja, siekalaina skūpstīšanās parasti iznāk tad, kad partneri ir ļoti aizrāvušies, iegrimuši pašreizējā brīdī un ļoti alkst viens pēc otra. Ir cilvēki, kam šāda bučošanās nepatīk, un tas var sagādāt problēmas attiecībās.
Buča uz vaiga: Šāds skūpsts parāda draudzību un to, ka otra cilvēka kompānija tiek novērtēta un izbaudīta. Cilvēki, kuri iesaistījušies romantiskās attiecībās, ar skūpstiem uz vaiga pierāda viens otram pieķeršanos, kura ir kas vairāk nekā tikai fiziska iekāre.
Skūpsts ar aizvērtu muti: Šāds skūpsts var norādīt to, ka cilvēki nejūtas gluži komfortabli viens otra klātbūtnē. Tas var arī norādīt, ka cilvēks jūtas nedrošs par to, ko vēlas partneris.
Avots: positivemed.com
Tevi noteikti interesēs
- “Jāpauž skaidra latviskā nostāja”: Rīgas dome pieņem jaunu lēmumu, kas stāsies spēkā jau šogad
- TESTS: Izvēlies attēlu un uzzini, kāda neredzama enerģija šobrīd “raksta” tavu dzīves stāstu
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju
- Valsts kultūrkapitāla fonds 10 cilvēkiem piešķīris mūža stipendiju – zināmi saņēmēji un stipendijas apmērs
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā
- Es vairs neizmantoju eļļu, lai izceptu bekonu: kāds pieredzējis šefpavārs man atklāja vienu pavisam ikdienišķu sastāvdaļu izcilam rezultātam







