Un kāda ir TAVA seksa personība? Seksoloģe atklāj 10 seksuālos tipus un labākos veidus, kā katru apmierināt

10 seksa personības

 

1.Sensuālā

Sekss ir mīlestības izpausme. Emocionālā intimitāte ir svarīgāka nekā seksuālās darbības.

Perfektā seksa kustība: palēnini procesu, koncentrējies uz pieskārieniem un glāstiem, saglabā acu kontaktu.

2. Erotiskā

Seksam jābūt intensīvam un iekāres pilnam.

Perfektā seksa kustība: Ļoti svarīga ir dažādība, tāpēc bieži izmēģini jaunas seksa pozas, vietas, veidus.

3. Atkarīgā 

Sekss tiek izmantots kā pretstresa līdzeklis, un tu kļūsti satraukts, ja nevari pie tā tikt. Nereti arī, lai cīnītos pret negatīvām emocijām, tiek izmantota masturbācija.

Perfektā seksa kustība: Centies atrast citus veidus, kā atbrīvoties no stresa, piemēram, nodarbojies ar sportu.

4. Reaktīvā

Tev seksā svarīgākais ir dot, nevis saņemt. Tam var būt sakars vai nu ar zemu dzimumtieksmi vai nu ar to, ka tev jāredz, kā uzbudinās tavs partneris, lai tu pats spētu uzbudināties.

Perfektā seksa kustība: Palūdz partnerim vairākas reizes seksa laikā pavadīt piecu minūšu periodu, kurā darbojies tikai tu, sniedzot baudu viņai/-am.

5. Pilnvarotā

Tu uzskati, ka tev ir tiesības uz seksu. Tev ir maz sapratnes par sava partnera seksuālajām vajadzībām – tev vienkārši šķiet, ka viņa/-š tev ir “parādā” noteiktu daudzumu seksa.

Perfektā seksa kustība: Tādas nav. Ja tev vai tavam partnerim ir šāda personība, vislabākais ir meklēt profesionālu palīdzību pie seksologa.

6. Atkarību izraisošā

Tev tik ļoti patīk sekss, ka jūties no tā atkarīgs, un tava seksualitāte vairāk kontrolē tevi nekā tu to. Attiecībās tev ir nosliece uz krāpšanu.

Perfektā seksa kustība: Centies novirzīt enerģiju uz cita veida kaislībām un aizraušanos, piemēram, hobijiem. Labāk nodarbojies ar seksu bieži un neilgi, nevis rīko visu dienu ilgus seksa maratonus.

7. Stresa pilnā

Sekss tevi satrauc. Tu izjūti spiedienu būt “labs gultā” un satraucies par to, ka varētu šķist neprasmīgs.

Perfektā seksa kustība: Izrunājies par savu nemieru un tā cēloņiem. Liec partnerim sevi izprast, atveries. Un notici, kad tev izsaka komplimentus.

Lasi vēl: Augstākās klases eskorta meitene atklāj lietas, ko pieprasa viņas klienti – un tas nav tikai sekss

8. Neieinteresētā

Sekss tev nesniedz lielu baudu un tu reti pēc tā tiecies.

Perfektā seksa kustība: Izrunājies par to, kādi varētu būt cēloņi tavai zemajai vēlmei pēc seksa. Iespējams, tās ir kādas pagātnes traumas. Ar savu partneri lēnām būvē uzticēšanos, pieskaroties viņam/-ai gan intīmā, gan draudzīgā veidā.

9. Novērstā

Sekss ir labs, bet tā laikā kaut kas vienmēr novērš tavu uzmanību. Darbs, spiediens, problēmas, liekas domas bieži vien tevi emocionāli attālina no sava partnera, liedzot izbaudīt seksu pilnībā.

Perfektā seksa kustība: Pamēģini ieplānot “seksa randiņus”, kuru laikā neesi aizņemts ne ar ko citu un fokusējies tikai uz pašreizējo brīdi. Izmēģini jaunas, aizraujošas idejas un pozas šo seksa sesiju laikā.

10. Kompulsīvā

Sekss ir labs tikai tad, ja tu seko specifiskam rituālam. Fetišisti pieder šim tipam. Bieži vien tas ir savtīgs sekss, kura laikā maz uzmanības tiek pievērsts partnera vēlmēm.

Perfektā seksa kustība: Daži pāri izveido seksa rituālu, kas apmierina abus. Citi izvēlas terapiju.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment