Sarīvēts siers, olas, sagrieztas nūjiņas, nosusināti burkāni, un viss! Tā nemanot mēs sagatavojām visu salātiem nepieciešamo. Atliek tikai pagatavot mērci. Un arī šeit mums ir ļoti vienkārša – majonēze un nekāda izsmalcināta mērce.
Sāls un pipari ir gaumes jautājums. Piparus un sāli var nedaudz, bet tikai uzmanīgi. Ne pārāk daudz. Mūsu burkāni jau ir pikanti un sāļi. Krabju nūjiņās un sierā sāls arī nav tik maz, lai tas šķistu bezgaršīgs.
Tāpēc mēs to nobaudīsim pēc savas gaumes. Būtībā nekas cits nav vajadzīgs. Varam pasniegt. Un, starp citu, salāti nemaz neaizsīkst, tie stāvēs kā tikko gatavoti rīt un parīt.
Salātus var pasniegt, kā vien vēlaties. Kristāla salātu bļodā, bļodiņās, podos, glāzēs, vāzēs. Man personīgi patīk šādi, uz šķīvja. Salāti tur formu kā pīrāgs un sagriež kā kūka.
Tas ir garšīgi! Viss šajos salātos ir perfekts. Nav nekā, kas būtu jāpievieno vai jāatņem. Lai cik dīvaini tas varētu šķist, tas tā arī ir. Citādi es neiesaku šos salātus pasniegt Jaungada vakarā un dāvināt saviem viesiem.
Lasi vēl: Personības tests: kura sieviete ir vecākā. Tava atbilde mums daudz ko pastāstīs par tevi
Tagad tas ir jūsu ziņā. Vai jūs noticēsiet manam vārdam un pamēģināsiet?