Uz kādām sievietēm vīrieši atskatās, ejot pa ielu. Lūk, 4 galvenie punkti

Mana omīte atceras pagājušā gadsimta 30.gadus: viņa ar mammu brauc tramvajā, kurā sēdekļi nebija izkārtoti tā, kā tagad, viens aiz otra otra, bet pa visu tramvaja salonu koka soliņu veidā.

Gribot negribot meitene sāka pētīt citus pasažierus un par to dabūja no mammas brāzienu. Cieša lūkošanās uz citiem cilvēkiem tolaik tika uzskatīta par sliktu toni.

Šo ieradumu pētīt citus esmu pārņēmusi no omītes – par laimi, man ir saulesbrilles, kas slēpj ciešu skatienu. Man patīk parkā sēdēt koku ēnā un vērot garāmgājēju gaitu, mīmiku, apģērbu. No jauniem, smejošiem puišiem un meitenēm vispār acis nevar atraut, cik viņi ir forši!

Šajā rakstā vēlos pastāstīt par 4 pazīmēm, kas piemīt sievietēm, uz kurām atskatās visi vīrieši bez izņēmuma. Pilnīgi iespējams, ka arī tu atbilsti šim tēlam, tikai nepamani, ka sveši cilvēki pagriež atpakaļ galvu, lai atskatītos uz tevi.

Tātad, uz kādām sievietēm vīrieši atskatās?

Smaids
Viens no izciliem modes dizaineriem savulaik teicis, ka smaids ir pieejamākais veids, kā kļūt skaistai. Bet kāpēc gan sievietei brīdī, kad viņa dodas uz darbu, mirdzēt ar savu skaistumu, ja viņai pretī kā zombiji nāk īgni vīrieši, kas koncentrējušies uz savām problēmām?

Man ir paveicies: dzīvoju kūrortpilsētā un bieži redzu apmierinātu cilvēku sejas. Viņi ar apbrīnu skatās uz ēkām, eksotisku veģetāciju un kalniem. Bet citās pilsētās bieži pamanu drūmas sejas. Ja kāds sāk smaidīt – tas uzreiz piesaista garāmgājēju skatienus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment