Uz kādām sievietēm vīrieši atskatās, ejot pa ielu. Lūk, 4 galvenie punkti

Internetā rodams video: autobusā iekāpa meitene un uzsmaidīja puisim, viņš viņai atsmaidīja. Veca kundzīte pamanīja viņu smaidus un arī pasmaidīja. Pēc 5 minūtēm puse autobusa salona smaidīja. Ķēdes reakcija!

Acu kontakts
Vai atcerieties slaveno filmu “Geišas atmiņas”? Jaunai japānietei mācīja: stiprā dzimuma pārstāvis ir jāsavaldzina tikai ar vienu vienīgu skatienu. Meitene vingrinājās vairākus gadus, lai panāktu, ka viņas skatiens jau pirmajā tikšanās reizē pilnībā apbur vīrieti.

Ja kāds tev skatīsies tieši acīs, tu nodomāsi, ka tas ir: a) kāds paziņa, kuru tu neatpazini, b) maniaks. Vīrieši, kā likums, atskatās, ja velti viņam savu skatienu, jo sieviešu vidū ir simtiem reižu mazāk maniaku nekā starp vīriešiem. Joks, protams!

Kaut kur lasīju, ka skatiens ir aicinājums uz iepazīšanos. Sieviete ar paaugstinātu estrogēna līmeni var ieskatīties vīrieša acīs. Un viņa skatās nevis ar nolūku, bet neapzināti. Taču stiprais dzimums nekavējoties reaģē uz šo signālu. Tiesa, tikai tie, kuriem ar testosteronu viss ir kārtībā. Tieši šis hormons ļauj pamanīt pretskatienu, nevis lidināties mākoņos un skaitīt vārnas.

Aromāts
Skumjš ļaužu pūlis plūst vētrainā straumē, steidzoties savās neatliekamajās darīšanās. Un tad tavus ožas receptorus sasniedz caururbjošs citrusaugļu akords. Vai arī uzvēdī jūras brīzes elpa, jasmīns, vaniļa, upenes. Patīkams konditorejas izstrādājumu saldenums vai lakricas skābenums.

Vīrietis vēlēsies uzzināt, kam pieder šī valdzinošā smarža. Un viņš ar acīm sāks meklēt svešinieci pūlī, lai viņu aplūkotu. Es arī pati noteikti ieskatīšos acīs garāmejošam vīrietim, ja sajutīšu, ka no viņa plūst “Dior” vai “Armani” aromāts.

Sievišķība
Vējā plīvojoši gari mati. Akcentēts viduklis. Blūze vai kleita ar maziem punktiņiem. Volāni. Kļoša svārki. Atsauc atmiņā dāmu no romantiska klipa par mīlestību. Trūkst tikai ziedu vainaga uz galvas. Vai arī Miss Elegance: mētelis, zābaciņi, rokassomiņa un šalle. Vai liktenīgā sieviete melnā cepurē.

Šajā punktā var iekļaut arī grimu, īpaši kontrastējošu. Spilgta lūpu krāsa un koptas uzacis. Lidojoša gaita, taisna mugura, apmierināta sejas izteiksme.

Kāpēc vīrieši atskatās?
Jo vairāk sieviete saņem komplimentus, jo labāk viņa izskatās un jūtas, jo ātrāk vīrietis saprot, ka tādai dāmai ir vesels apbrīnotāju un pielūdzēju pulks. Un nelutini vīrieti ar gardumiem, ļauj viņam nostāties rindā, kurā jau stāv visi pārējie. Rindas efekts!

Bet kādai, tavuprāt, jābūt sievietei, lai piesaistītu vīrieša uzmanību? Priecāsimies, ja sniegsi savu viedokli/pieredzi raksta komentāros!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment