Uz kura pirksta jānēsā gredzens, lai vēlēšanas piepildītos

 

KURĀ PIRKSTA VILKT GREDZU:

Tas viss ir atkarīgs no tā, kas tieši tevī nokarājas, un kādu dzīves jomu vēlaties tur aktivizēt un virzīt enerģiju.

ĪKŠĶIS – ja vēlies spēcīgāk sajust un saprast cilvēkus, plus šis pirksts atbild par naudas sfēru. Ja jūsu vēlme ir saistīta ar naudu, finansēm, kredītu slēgšanu un ienākumu palielināšanu, uzvelciet gredzenu uz īkšķa.

RĀDĪTĀJPIRKSTS – Mēs rādām ar rādītājpirkstu, kad vēlamies piesaistīt uzmanību vai pateikt kaut ko tā, lai ikviens varētu dzirdēt, saprast un rīkoties. Uzvelkot gredzenu uz šī pirksta, jūs varat aktivizēt varas un kontroles elementu pār cilvēkiem. Iegūsi lielāku pārliecību par sevi, savu rīcību. Varēsi biežāk sasniegt savus mērķus un labāk sapratīsi, kā tieši tos sasniegt. Ja esat ar to apmierināts, novietojiet gredzenu uz rādītājpirksta.

VIDĒJAIS PIRSTS – aktivizē saikni ar ģimeni. Godīgi sakot, ja nezināt, kur likt gredzenu. Aktivizējot saikni ar ģimeni, tu vari saprast, no kurienes viss ir nācis tavā dzīvē, visus tavas un tavas ģimenes rīcības iemeslus un motīvus, var aktivizēties tavas ģimenes atmiņa – tev var tikt parādīti daži svarīgi mirkļi sapnis, kuru atraisot, jūs pāriesiet uz jaunu soli šīs pasaules un dzīves izpratnē. Starp citu, ja dāvināt gredzenus saviem bērniem, uzvelciet tos viņiem uz vidējā pirksta – tas dos viņiem spēku.

ZELTNESIS– Gredzena pirksts ir radošums un attiecības. Ja lietās, kurās nepieciešama radoša pieeja, esi vienkāršs, uzvelc gredzenu zeltneša pirkstā. Un arī – ja tavs lūgums ir saistīts ar tavu personīgo dzīvi. Ja vēlies atrast partneri vai uzlabot attiecības ar esošo, izsaki vēlēšanos un uzvelc gredzenu zeltneša pirkstā.

MAZAIS PIRKSTS – gredzens uz mazā pirkstiņa palīdzēs nodibināt kontaktus ar cilvēkiem, palīdzēs uzturēt kārtībā emocionālo fonu, kā arī ļoti palīdzēs draudzībā. Ja tavs lūgums ir sadraudzēties vai uzlabot attiecības ar savējām, uzvelc gredzenu mazajā pirkstiņā.

Kā redzat, viss nav tik grūti.

Lasi vēl: “Zvaigznes ir tavā pusē”: oktobra veiksme uzsmaidīs 3 zodiaka zīmes pārstāvjiem

Galvenais, lai jums ir skaidrs pieprasījums un jābūt gatavam tam, ka jūsu vēlmes ļoti ātri sāks piepildīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment