Uz kura pirksta tu nēsā gredzenu? Uzzini, kāds liktenis tevi sagaida, ja izvēlies konkrētu pirkstu

Tikai tie, kuriem trūkst zināšanu, uzskata, ka gredzeni un rokassprādzes ir vienkāršas rotaslietas. Citi jau sen ir atklājuši, ka, ja pareizs metāla gredzens tiek uzvilkts pareizajā pirkstā, tas var pozitīvi ietekmēt tā valkātāja dzīvi.

Taču arī pretējais scenārijs ir iespējams – nepareizi izvēlēta rotaslieta var radīt dzīves grūtības. Šodienas tests ar gredzenu atklās, kas var notikt, ja izvēlies nēsāt gredzenus dažādos pirkstos.

Svarīga informācija

Dažādās tradīcijās labās un kreisās rokas nozīme ir cieši saistīta ar pretplūsmā tekošajiem iņ un jaņ spēkiem. Jaņ šajā kontekstā tiek saistīts ar labo roku, pārstāvot aktivitāti, loģiku un tiešumu. Iņ spēks, savukārt, atbilst kreisajai rokai un simbolizē pasivitāti, intuīciju un drošību.

Nozīmīga loma ir arī diviem populāriem materiāliem, ko izmanto rotaslietās. Zelts tradicionāli tiek saistīts ar Jaņ spēkiem un darbojas kā karmisko notikumu aktivētājs.

Savukārt sudrabs tiek uzskatīts par aizsargājošu metālu, kas spēj mazināt karmisko ietekmi, kad tas ir nepieciešams.

Īkšķis

Īkšķis daudzās tradīcijās ir saistīts ar domāšanu. Labā roka pārstāv loģiku, bet kreisā – intuīciju. Ja vēlies biežāk veikt loģiskus secinājumus, nēsā zelta gredzenu uz labās rokas īkšķa. Sudraba gredzens uz labās rokas īkšķa, savukārt, uzlabos tavu intuīciju.

Ar kreisās rokas īkšķi situācija ir nedaudz atšķirīga. Sudraba gredzens uz šī pirksta var kavēt tavu intuitīvo domāšanu. Savukārt zelta gredzens uz kreisās rokas īkšķa var atklāt ceļu uz negaidītām, bet vērtīgām atklāsmēm, taču tas prasīs daudz enerģijas.

 

 

Rādītājpirksts

Rādītājpirksts tradīcijās tiek uzskatīts par īpašu antenu, kas nodrošina saikni ar augstākajiem spēkiem. Zelta gredzena nēsāšana uz šī pirksta nav ieteicama, jo tas var ietekmēt arī apkārtējos. Sudraba gredzens šajā vietā var kalpot kā papildu aizsargs.

 

Zeltnesis

Šis pirksts ir tieši saistīts ar cilvēka veiksmēm vai izaicinājumiem personīgajā dzīvē un sociālajās attiecībās. Tāpēc labās rokas zeltnesī iesaka nēsāt zeltu, bet kreisās rokas zeltnesī – sudrabu. Gan veiksmi piesaistīsi, gan sevi pasargāsi!

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējos variantus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment