Uz kuriem pirkstiem jānēsā gredzeni, lai piesaistītu veiksmi

Par katru rokas pirkstu ir atbildīga konkrēta planēta. Ja vēlaties stiprināt savu enerģiju vienā vai otrā dzīves jomā, varat to izdarīt ar gredzena palīdzību.

Paskaties uz savām rokām: uz kuras rokas un uz kura pirksta tu nēsā gredzenus? Parasti mēs neapzināti uzvelkam rotaslietas: dažreiz gredzens pārvietojas no vidējā pirksta uz rādītājpirkstu, bet dažreiz uz īkšķi. Pastāvīgi valkājot rotaslietas uz noteikta pirksta, tiks atspoguļotas jūsu neapzinātās vēlmes un motīvi, kas slēpjas aiz tā.

Kreisā roka pret labo roku

Iesākumā vēlos atzīmēt, ka katrā no mums ir sievišķais un vīrišķais princips. Ķermeņa kreisā puse atspoguļo sievišķo enerģiju. Tas ir mīksts, pasīvs, radošs, konstruktīvs spēks. Rotaslietas uz kreisās rokas galvenokārt izceļ tavas dabas sievišķo pusi: maigumu, lokanību, pavedināšanu, kopšanu, radīšanu, radošumu.

Ķermeņa labā puse ir vīrišķās enerģijas atspulgs. Tie ir aktivitāte, dinamika, spiediens, potence, griba, vadība, sasniegumi, spēcīgs raksturs. Un tie visi ir vīrieši no jūsu vides. Rotaslietas uz labās rokas nēsā tad, kad nepieciešams stiprināt vīrišķās īpašības, kad pietrūkst gribas, enerģijas, možuma vērienīgu projektu īstenošanai. Ja jums ir nepieciešams stiprināt savu mijiedarbību ar vīriešiem, valkājiet rotaslietas uz labās rokas.

Astroloģijā Saule un Mēness dzimšanas prognozēs tiek uzskatītas par divām svarīgām planētām. Saule ir vīrišķā enerģija, Mēness ir sievišķīga. Tāpēc ķermeņa labā puse nes Saules enerģiju, kreisā – Mēness. Pirksti nes planētu enerģijas: Merkurs, Venera, Marss, Jupiters un Saturns.

Īkšķis – spēks un enerģija

Īkšķis nes planētas Marsa enerģiju. Marss ir atbildīgs par aktivitāti, iniciatīvu, fizisko spēku, rīcību, iniciatīvu, potenci. Kad apkārt ir mīļākais, pavedinātājs.

Gredzenus uz labās rokas īkšķa bieži nēsā cilvēki, kas nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm: piemēram, sportisti, cīkstoņi, militārpersonas, fiziska darba strādnieki. Labās rokas īkšķa rotājums veicinās aktivitāti un iniciatīvu, bet spēcīga enerģija piesaistīs konkurentus – tos, ar kuriem jums ir nepieciešams atklāti sacensties.

Gredzens uz kreisā īkšķa palielina sek***litāti un potenci. Ja vīrietis nēsā gredzenu uz šī pirksta, tas nozīmē, ka viņš ir varonīgs mīļākais. Sievietei gredzens uz kreisā īkšķa nozīmēs aktīvu  partnera meklēšanu.

Ja baidāties uzņemties iniciatīvu, jums ir bailes sākt uzņēmējdarbību, nēsājiet gredzenu uz īkšķa. Reizēm Marsa enerģiju bloķē bailes, un tā ir nedaudz jānostiprina, lai varētu brīvi pieņemt svarīgus lēmumus savā dzīvē.

Starp citu, ja vēlies sportot, pievilkt ķermeni un atgūt savu slaido izskatu, nēsā gredzenu uz kreisā īkšķa.

Rādītājpirksts – veiksme un ietekme

Rādītājpirksts pieder planētai Jupiters. Jupiters ir atbildīgs par autoritāti, mentoringu, likumu un kārtību, cieņu, nozīmīgumu, likteni (bet ne nelietis, bet liktenis šī vārda pozitīvajā nozīmē). Gredzens tiek nēsāts uz rādītājpirksta, kad vēlas nostiprināt savu autoritāti vai iegūt autoritatīvas personas (mentora, skolotāja, guru) labvēlību.

Planēta Jupiters klasiskajā astroloģijā tiek saukta par “lielo labdari” tāpēc, ka ietekmīgu personu atrašanās vieta un viņu palīdzība veicina panākumus daudzos jautājumos.

Milzu planēta veicina arī bagātību un varu, ceļošanu, svešu kultūru iepazīšanos un labklājību. Jupiters patronizē juristus un skolotājus, tiesnešus, sabiedrisko attiecību darbiniekus, reklāmdevējus, filozofus, mākslas kritiķus, tulkotājus un ceļotājus.

Ja jums ir jāpalielina sava autoritāte un ietekme (piemēram, jūs mācāt), nēsājiet gredzenu uz labās rokas rādītājpirksta. Ja vēlaties nokļūt svarīgas personas paspārnē, uzvelciet gredzenu uz kreisās rokas. Lai iegūtu kvalitatīvu apmācību vai veiksmīgus eksāmenus, nēsājiet gredzenu uz kreisās rokas. Jūs varat nēsāt gredzenu uz kreisās rokas rādītājpirksta, ja vēlaties doties uz ārzemēm (atvaļinājumā, komandējumā, pastāvīgā dzīvesvietā). Tas palīdzēs jums atrast kopīgu valodu ar vietējiem iedzīvotājiem.

Vidējais pirksts – spēks

Vidējais pirksts atrodas planētas Saturna nodaļā, kas ir atbildīga par varu un likumu. Tas jau ir stingrs ietvars un gandrīz neapšaubāma autoritāte. Valdnieki un monarhi nēsāja gredzenu uz labās rokas vidējā pirksta kā simbolu ne tikai varai, bet arī atbildībai pret saviem pavalstniekiem.

Kreisās rokas vidējais pirksts simbolizē māti, labais – tēvu. Vecāki savu bērnu acīs ir autoritātes. Ja jums ir jāuzlabo attiecības ar vecākiem, jums vajadzētu valkāt gredzenus vidējā pirkstā.

Lasi vēl: Gurķu mērce kā degvielas uzpildes stacijās: tos pasniedz pie hotdogiem un gaļām

Ja vēlaties kļūt par priekšnieku, ieņemt amatu vai amatu uz konkurences pamata, nēsājiet gredzenu uz labās rokas vidējā pirksta. Pastāvīga rotaslietu nēsāšana uz šī pirksta nodrošina jūsu pozīcijas nostiprināšanos līdera pozīcijā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment