Uz kuriem pirkstiem jānēsā gredzeni, lai piesaistītu veiksmi

 

Zeltneša pirksts – mīlestība un radošums
Zeltneša pirksts atrodas planētas Venēras, mīlestības, skaistuma un radošuma patronese, ietekmē. Uzliekot gredzenu uz labās rokas zeltneša, mēs demonstrējam, ka mūsu sirds ir oficiāli aizņemta. Kreisās rokas rotājums ir demonstrācija, ka sirds ir brīva un meklē mīlestību. Jūs pats droši vien esat pamanījis, ka, ja cilvēkiem ir sliktas attiecības laulībā, viņi bieži noņem gredzenus, jo nav pietiekami daudz maiguma, romantikas, pieklājības, pieķeršanās vai tuvības. Tāpēc laulības gredzeniem vienmēr ir bijusi tik liela nozīme. Gredzena nēsāšana uz labās rokas zeltneša ir harmonijas simbols starp vīrišķo un sievišķo principu. Un daži pēc šķiršanās gredzenu nenovelk, bet gan demonstratīvi uzvelk uz kreisās rokas. Tas ir kā signalizācijas sistēma: es meklēju maigumu un mīlestību!

Venera ir sievišķās enerģijas planēta. Gredzens kreisajā rokā vairos radošo potenciālu, kas īpaši labi noder māksliniekiem un radošo profesiju pārstāvjiem: aktieriem, dziedātājiem, dizaineriem, gleznotājiem.

Venera ir finanšu planēta, tāpēc, pastāvīgi valkājot gredzenu uz kreisās rokas zeltneša, palielināsies pasīvā līdzekļu plūsma. Uz labās rokas zeltneša rotājums sievietēm nozīmē bagātību laulībā, vīriešiem – vieglu aktīvu naudas pieplūdumu.

Brīviem cilvēkiem gredzenu nēsāšana zeltneša pirkstā ir arī pieņemama un pat noderīga: tā atklāj ne tikai radošo potenciālu, bet arī sirdi jaunām mīlas attiecībām.

Mazais pirksts – inteliģence un runa

Mazo pirkstiņu patronizē planēta Merkurs, kas ir atbildīga par informāciju, saziņu un tirdzniecību. Ja jānostiprina viss, kas saistīts ar runāšanu, izpratni, domāšanu, klausīšanos, mācīšanos, rakstisku komunikāciju, mazajā pirkstiņā jānēsā gredzens. Gredzens uz labās rokas mazā pirkstiņa piešķir prātam izturību un runai izteiksmīgumu.

Ja nepieciešams uzstāties uz skatuves, piedalīties publiskās runās, debatēs, pierādīt, aizstāvēt savu viedokli, ātri atrast atbildes uz jautājumiem, nēsāt gredzenu šajā pirkstā. Piemērots tiem, kas strādā tekstu rakstīšanas jomā, ir žurnālists, diktors, vadītājs TV vai radio.

Ja jums ir nepieciešams pārliecināt ar smalkiem līdzekļiem, nēsājiet gredzenu uz kreisās rokas mazā pirksta. Tas ir lielisks risinājums pārdošanas konsultantiem. Merkurs ir tirdzniecības patrons, tādēļ, ja strādājat tiešā vai netiešā pārdošanā, nēsājiet gredzenu mazajā pirkstiņā.

Merkūrs ir atbildīgs arī par ceļošanu, īsiem braucieniem, braucieniem valsts iekšienē, tāpēc gredzena nēsāšana uz šī pirksta noderēs ikvienam, kas saistīts ar loģistiku, pastāvīgos komandējumos vai strādājot aviācijas jomā.

Lasi vēl: Veiksme ir jūsu pusē: trīs zodiaka zīmes, kurām 2024. gada oktobrī īpaši paveiksies

Aizsardzībai pret nepatikšanām gredzens jāliek uz kreisās rokas un, ja nepieciešams, lai gūtu enerģiju ceļojuma laikā, uz labās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment