Uz laimes spārniem: kurām zodiaka zīmēm īpaši veiksies zaļā koka Pūķa gadā

Nākamajā 2024. gadā galvenais zodiaka apļa patrons būs spēcīgais un enerģiskais Pūķis. Kā nomierināt mītisku dzīvnieku un piesaistīt savā dzīvē veiksmi un labklājību?

Katrs cilvēks vēlas, lai visi viņa plāni un vēlmes Jaunajā gadā tiktu īstenoti ātri un vienkārši, it kā trāpītu pirkstu. Labā ziņa ir tā, ka 2024. gadā, kuru ietekmēs Pūķa enerģijas, šāda iespēja noteikti radīsies. Taču zodiaka apļa pārstāvjiem būs jāpieliek nopietnas pūles, jo spēcīgais patrons dzīvnieks nepalīdz visiem.

Rietumu astroloģe Mila Angarova pastāstīja tikai par to, kā zodiaka zīmes savā dzīvē var piesaistīt veiksmi un laimi zaļā koka Pūķa gadā, izvairoties no šausmīgās garā gada karmas.

Kā piesaistīt veiksmi un laimi Koka pūķa gadā

Kopš seniem laikiem spēcīgais Pūķis ir baudījis lielu cieņu starp Debesu impērijas iedzīvotājiem. Saskaņā ar senu leģendu par ķīniešu kalendāra simbolu izcelsmi, mītiskais dzīvnieks bija vienīgais no plašā zvēru saraksta, kas varēja brīvi planēt debesīs, peldēt dziļjūrā un pēc vēlēšanās parādīties un pazust.

Pūķis ir pakļauts visiem iespējamiem elementiem, viņš ir nenogurstošs un mērķtiecīgs. Tāpēc nemaz nav pārsteidzoši, kāpēc cilvēki visā pasaulē ar tādu nepacietību gaida 2024. gada atnākšanu. Gads, saskaņā ar ķīniešu uzskatiem, būs piepildīts ar dinamisku enerģiju un sniegs daudz iespēju personīgai izaugsmei un karjeras piepildījumam.

Īpaši atmiņā paliekoši un produktīvi tas paliks apņēmīgiem un proaktīviem zodiaka apļa pārstāvjiem. Drosmīgā Pūķa pārmērīgā pasivitāte un kautrība, gluži pretēji, atbaidīs.

Pirmais nozīmīgais gada pavērsiens ir pavasara Mēness aptumsums, kas notiks 25. martā un notiks Svaru zīmē.

“Tas ir par partnerību, abpusēji izdevīgām attiecībām un to, kā mēs zinām, kā veidot mūsu komunikāciju un pārliecināties, ka ieguvēji ir abi pretinieki,” skaidroja eksperte.

Daudzu cilvēku dzīvē zem zodiaka loka priekšplānā izvirzīsies komunikācijas jautājumi. Nav izslēgtas uzmācīgas domas par apkārtnes maiņu, jaunu paziņu rašanos un šķiršanos no vecajiem. Nav iespējams droši pateikt, vai šis notikums būs negatīvs vai pozitīvs.

“Ir divas iespējas. Pirmkārt: tu sapratīsi, ka tev apkārt ir cilvēki, kuri ir pilnīgi negatavi būt kopā ar tevi un varbūt pat vienkārši izmanto tevi saviem mērķiem. Otrkārt: tuvumā jau ir cilvēki, kuri ir gatavi atbalstīt un palīdzēt, lai mūsu vēlmes un mērķi īstenotos,” skaidroja astroloģe.

Turklāt Pūķis, 2024. gada patrons, saskaņā ar ķīniešu medicīnu, ir atbildīgs par gremošanu. Tāpēc uztura tēma atkal var kļūt aktuāla daudzu dzīvē. Pirmajos mēnešos vēlams pārskatīt savu uzturu: atteikties no neveselīgas pārtikas un izveidot sabalansētu ēdienkarti.

Svarīgās astronomiskās parādības ar to nebeidzas. Nedaudz vēlāk – 2024. gada 8. aprīlī – debesīs notiks pilns Saules aptumsums.

“Notiks neticams notikums – Vērša zīmē pulcēsies liela planētu kopa. Un tādējādi tas dos milzīgu enerģijas plūsmu īstenošanai un iespējai mainīt savu dzīvi,” sacīja speciāliste.

Vērsis ir zemes stihijas zīme, kas tradicionāli tiek saistīta ar uzkrāšanu. Šis būs lielisks laiks lielu darījumu noslēgšanai un ieilgušu finanšu jautājumu risināšanai.

“Varbūt būs kādi varianti, kā mainīt finanšu plūsmas: var nākt priekšlikumi, par kuriem iepriekš pat neesi domājis. Aprīlī svarīgākais ir nepalaist garām iespēju,” pamāca eksperte.

Laimīgākās zodiaka zīmes 2024. gadā

Visu zvaigznāju pārstāvju vidū savi favorīti būs zaļajam koka Pūķim. Veiksme patiks spilgtākajām un enerģiskākajām zodiaka zīmēm. Un, kas nav pārsteidzoši, gada simbols būs īpaši uzticīgs uguns stihijai.

Lauva

Lauvas, kas mīl uzmanību un vērienu savās lietās, 2024. gadā nepārprotami sajutīs mītiskā Pūķa atbalstu. Svarīgi ir nebūt bailīgam, bet gan ar pārliecinošiem un izlēmīgiem soļiem sasniegt visus savus mērķus.

Lasi vēl: 2024. gads būs baltā josla: nosauktas četras zīmes, kuras peldēs naudā un lielā mīlestībā

“Šis gads jums pavērs daudz iespēju, tāpēc nepalaidiet tās garām. Centieties neielekt pēdējā mašīnā, bet tomēr nonākt pirmajā,” atzīmēja speciālists.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment