Uzklāj uz naža asmens nedaudz zobu pastas, un rezultāts tevi pārsteigs!

Zobu pasta uz naža pa to laiku būs nedaudz nožuvusi, un varam ķerties pie asināšanas.

 

Naža asināšana:

 

Asinām naža asmeni no abām pusēm vienādu reižu skaitu, saglabājot pareizu asināšanas leņķi.

 

Kā uzasināt šķēres

 

Folijas izmantošana:

 

 

Noplēšam nelielu alumīnija folijas gabaliņu un vairākas reizes salokām (es foliju salocīju 4 reizes).

Ar šķērēm veicam folijā iegriezumus.

Pēc šādas asināšanas šķēres viegli sagriezīs pat mīkstu salveti.

Kā uzasināt rīvi

 

Folija:

 

Noplēšam folijas gabalu, saburzām un izveidojam bumbiņu.

 

Uzmanīgi paberzējam rīvi ar bumbiņu.

 

Pēc šīs procedūras rīve atkal būs asa.

Kā uzasināt blendera asmeņus

Olu čaumalu izmantošana:

 

Ievietojam sasaldētas olu čaumalas blendera krūzē.

Samaļam tās.

Tas uzasinās blendera asmeņus. Bet ņem vērā, ka olu čaumalas var atstāt švīkas uz blendera krūzes, tāpēc, ja tas rada bažas, izvēlies citu asināšanas metodi.

 

Tagad tu zini, kā mājās bez īpašiem instrumentiem uzasināt nažus, šķēres, rīves un blendera asmeņus. Ceru, ka tev noderēja šie padomi!

 

Bet varbūt arī tev ir kāda interesanta virtuves priekšmetu asināšanas metode? Ja tā, pastāsti par to raksta komentāros!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment