Uzklājiet zobu pastu uz naža, bet pēc tam baudi rezultātus un pārsteigumu

Kā uzasināt virtuves blenderi

Blenderi ievērojami atvieglo mājsaimnieces dzīvi. Un, ja jūs to regulāri lietojat, tad naži ar laiku kļūs blāvi.

Ielieciet blendera bļodā sasaldētas olu čaumalas un sasmalciniet tās.

Tas asinās nažus. Tikai ņemiet vērā, ka olu čaumalas atstās daudz skrāpējumu uz bļodas! Tāpēc, ja jums tas ir svarīgi, labāk izvēlieties citu asināšanas metodi.

 

Kā uzasināt nazi

Jebkurš nazis, pat vislabākais, ir jāuzasina.

Kā notīrīt nazi no rūsas:

Šāds nazis man ir noputējis. Redziet, ar to apelsīnu nevis sagriež, bet gan izspiež no tā sulu.

Pirms naža asināšanas to labi nomazgājiet. Protams, vislabāk nazi asināt ar asināmo akmeni. Bet, ja vēlaties nazi uzasināt bez asināmā akmens un citām ierīcēm, izmantojiet šo metodi.

Izspiediet nelielu daudzumu zobu pastas uz naža asmens un uzklājiet to uz asmens.

Izsmērējiet zobu pastu uz naža

Pēc tam ņemiet keramikas šķīvi vai krūzi. Galvenais, lai apakšdaļa būtu raupja. To izmantos kā asināšanas akmeni.

Uz šķīvja uzberiet tējkaroti rupjās sāls. Un ielej nedaudz etiķa.

Pasta uz naža ir nedaudz nožāvējusies. Var sākt asināt.

Zobu pastā ir abrazīvas vielas. Tā padarīs asināšanas procesu efektīvāku.

Noteikti ievērojiet asināšanas leņķi. Uzasiniet naža asmeni katrā pusē vienādu reižu skaitu. Detalizētāk par visām šīm niansēm es pastāstīju atsevišķā video:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment