Uzlaužot slēdzeni pamestai mājai kādā Latvijas ciemā, ļaudis atklāja ļoti baisu skatu

Kāds noslēpumains nams Latvijas ciematā, kura nosaukumu neatklāšu, ilgstoši bija vietējo sarunu objekts. Māja izcēlās ar savu noslēpumaino atmosfēru un piesaistīja gan ziņkārīgos, gan baumu mīļotājus.

Neviens īsti nezināja, kas kādreiz dzīvojis šajā mājā, un kāpēc tā tik ilgus gadus stāvēja aizslēgta. Taču viss mainījās, kad kādu dienu slēdzene tika uzlauzta, un noslēpumainā māja beidzot tika atvērta.

Kādā saulainā dienā, ziņkāres vadīti, vietējie iedzīvotāji nolēma uzlauzt dīvainās mājas slēdzeni un ielūkoties iekšā.

Kad durvis atvērās, viņu acu priekšā pavērās noslēpumaina aina. Putekļiem un zirnekļu tīkliem klātajās istabās bija izvietoti kapu pieminekļi un plāksnes ar iegravētiem cilvēku vārdiem, dzimšanas un mūžībā aizgājušo datumiem.

Piektdiena, 13. datums nesīs bēdas: Globa nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kuras ir riska zonā

Izrādījās, ka mājā glabājās kapu pieminekļi un piemiņas plāksnes, kas bija izgatavotas, lai godinātu mājas saimnieka tuvinieku piemiņu. Mājas iekšpusē atrastās fotogrāfijas un dokumenti to apstiprināja. Šis atklājums tik ļoti izbrīnīja vietējos iedzīvotājus, ka baumas un spekulācijas ātri izplatījās pa visu ciematu.

Kas gan neļāva mājas saimniekam atlaist savu saikni ar tuviniekiem, kas jau bija devušies mūžībā? Kādēļ viņš nolēma izrakt viņu piemiņas plāksnes un kapu pieminekļus un turēt tos mājās?

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment