Uzzināju, kā lobīt valriekstus, izmantojot pudeli; Tagad es to daru pati, tas ir ļoti vienkārši un kodols vienmēr ir vesels

Tas ir labākais veids! Es biju pārsteigta, kad to ieraudzīju! Es nekad nebiju pat dzirdējusi par šo metodi, bet tagad es vienmēr lobu riekstus šādā veidā, tas ir ļoti vienkārši, ātri, un kodols vienmēr paliek neskarts!

Ejot pa tirgu, mēs iegājām nodaļā, kur pārdod riekstus, un nolēmām nopirkt valriekstus. Tur es redzēju cilvēku, kurš loba šos riekstus, godīgi sakot, es biju pārsteigta, nekad agrāk nebijām redzēju šādu tehniku! Un viņš visu dara tik gudri, un veseli kodoli paliek, viņš vienkārši sēž un liek lobītos kastē!

Ierodoties mājās, uzreiz izņēmu riekstu kastīti, ko iegādājāmies, un nolēmu mēģināt tos lobīt tāpat.

Sākumā izmēģināju klasiku, kā vienmēr bērnībā. Parasts āmurs un cieta virsma. Novietojiet riekstu un sitiet to ar āmuru. Rezultātā pa visu istabu ir lauskas,  saplacināti rieksti!

Bērnībā es visas šīs manipulācijas veicu pagalmā un pat neuztraucos pārvērst riekstus saspiestus! Es arī lauzu riekstus starp durvīm, vecmamma mani ieraugot dzina ar lupatu pa visu pagalmu!

Tad pamēģināju lobīt ar speciālu aparātu, ko sauc par “riekstu skaldītājs” Mums mājās ir šis “riekstu skaldītājs”, nezinu, cik ilgi nostāvējis, vecs, laikam vēl padomju laika!

Bet šī metode nav tik uzticama, pirmkārt, arī rieksta kodols sabrūk, un, otrkārt, šī “riekstu skaldītājs” saspiešanai ir nepieciešams liels spēks! Ne visi to var!

Es mēģināju lobīt valriekstus citā veidā, mans vectēvs tos bieži lobīja šādā veidā!

Lasi vēl: Noskaidroju, uz kuriem numuriem labāk neatbildēt, lai neuzķertos uz krāpniekiem vai vienkārši netērētu savu laiku

Viņš paņēma rokās divus riekstus un vienkārši tos saspieda! Vienreiz pamēģināju un uzreiz padevos, jo bija apnicis spiest.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment