Uzzināju, kam paredzēts katrs robs uz dārzeņu mizotāja. Es dalos ar jums

Šis sīkums, kā izrādās, spēj ne tikai nomizot dārzeņus un augļus. Katra virsma un iedobums uz tās ir paredzētas noteiktam mērķim. Izdomāsim kopā – kādam nolūkam.

Es domāju, ka jūs zināt bez manis, ka cukini, kartupeļiem un āboliem var noņemt mizu ar dārzeņu mizotāju. Droši vien esat dzirdējuši arī par kāpostu sasmalcināšanu ar dārzeņu mizotāju. Jūs saņemat ļoti plānus kāpostu gabaliņus. Tie der gan kāpostu zupai, utt. Taču dārzeņu mizotājs var ne tikai nomizot un sasmalcināt. Šeit ir vēl dažas tās funkcijas.

Protams, dažādiem dārzeņu mizotāju modeļiem ir sava funkcionalitāte. Dažiem ir vairāk iespēju, citiem nedaudz mazāk. Fotoattēlā parādīju savus dārzeņu mizotājus. Jo vairāk virsmu tam būs, jo noderīgāks tas būs tā īpašniekam.

Skaista griešana

Lai smalki sagrieztu sieru, var izmantot dārzeņu mizotāju. Tādus gabalus nebūtu kauns likt galdā. Izmantojiet to pašu asmeni šokolādes skaidiņu pagatavošanai, piemēram, kūkas dekorēšanai. Tas izrādās ātrāk nekā uz rīves. Jā, un dārzeņu mizotāju ir vieglāk mazgāt, jūs piekrītat.

Bez cepšanas un cepeškrāsns: mana “Plombīrs” kūka – vienkārši izcila (mīlu to maiguma un vienkāršības dēļ)

Kartupeļu mizošana savādāk

Daudzi no mums izmanto dārzeņu mizotāju, kad jāvāra vai jācep kartupeļi. Bet jūs droši vien nezinājāt, ka šie āķi noņem kartupeļiem acis.

Jums vienkārši jāievieto skata caurums padziļinājumā un jāpieliek neliels spiediens. Vai tiešām tas ir daudz ērtāk nekā stāvēt un paņemt to ar nazi? Tagad kartupeļu mizošana man ir daudz vienkāršāka un ātrāka, pateicoties šai dārzeņu mizotāja funkcionalitātei.

Šiem āķiem ir arī otra funkcija. Ja esat noguris no ābolu sēklu noņemšanas, varat tās izmantot, lai noņemtu serdi.

Citrusaugļiem neaizstājama lieta

Vai esat kādreiz domājuši, kam šie iecirtumi ir paredzēti? Personīgi es domāju, ka tas ir tikai dizains, tie bija skaistumam. Bet es ļoti kļūdījos.

Šo padziļinājumu, kā izrādās, izmanto citronu un apelsīnu biezo mizu mizošanai. Mēs vienkārši palaižam to gar mizu, jūs varat pārvietoties pa apli vai no augšas uz leju.

Lasi vēl: Viņi pelna miljonus un nekad nav nabagi: kā 12 zvaigžņu zīmes ir saistītas ar naudu?

Šīs ir noderīgs, piemēram, gan apelsīniem, citroniem, gan mandarīniem.

Rezerves rīve

Dārzeņu mizotājs var būt arī lielisks rīves aizstājējs. Vai jums ir jāgatavo ābolu mērce vai nav ķiploku spiedes? Šajā situācijā palīdzēs mala ar caurumiem. Māmiņām aktuāla īpašība (droši vien nav nevienas, kas saviem mazuļiem nebūtu pagatavojusi ābolu mērci) vai īpaši svētku priekšvakarā. Trīs āboli, ķiploki vai tas pats cukini, virspusē siers. Kad nepieciešams mazā apjomā, lieliski noderēs dārzeņu mizotājs.

Baltuma atdalīšana no dzeltenuma

Šai virsmai ir vēl viena lieliska iezīme. Ja jums joprojām ir grūti atdalīt baltumus no dzeltenuma, izmantojiet to. Vispirms apgrieziet dārzeņu mizotāju un novietojiet to uz dziļa šķīvja, lai to nostiprinātu. Un salauž olu, baltums tecēs uz leju, un dzeltenums paliks dārzeņu mizotā.

Lasi vēl: Kāposti aizlido acumirklī! Gatavoju no tās sātīgu ēdienu ātrai rokai

Pastāstiet mums, kā jūs izmantojat dārzeņu mizotāju? Kādas funkcijas jūsu virtuvē ir vispieprasītākās?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment