Uzzini, kādas būs attiecības ar katru no horoskopa zīmēm! Šeit atradīsi arī seksīgākās viņu īpašības!

Auns: kaisle

Jūs visu dzīvi “atiesiet  pēc Auna. Neatkarīgie un impulsīvie Auni, kā likums, prasa, lai dzīve atrastos nepārtrauktā kustībā – un tam ir jāatbilst, ja jūs negribat viņus pazaudēt. Aunam sekss un mīlestība nozīmē vienu un to pašu. Šīs zīmes pārstāvji bieži uzņemas inciatīvu. Bet, kad kaisle ir aizgājusi, Auni virzās uz jaunu mērķi.

Ja jūs esat kopā ar Aunu, tad neaizmirstiet, ka kaisle un impulsivitāte, kas jūs piepilda (kopā ar viņu mīļākajiem dzērieniem) var padarīt jūs par vēlmju vergu, atkal un atkal cenšoties iegūt biļeti uz “sajūtu atrakcijām”.

Bet, ja jūs jau esat izlēmuši to darīt, tad turieties!

Vērsis: panākumi

Vai ir kāds vēl seksīgāks par vīriešiem vai sievietēm – profesionāļiem?

Pateicoties savam uzstājīgumam, cilvēki, kuri dzimuši Vērša zīmē, kā likums, kļūst par līderiem jebkurā jomā (un “jebkurā gultā”). Viņi dod priekšroku nelielīties ar saviem panākumiem, bet jūs varat nešaubīties par to esamību.

Ja liktenis ir savedis jūs kopā ar Vērsi, tad jūs varat rēķināties ar greznu uzņemšanu. Cilvēki, kuri dzimuši Vērša zīmē, – ir lieliski saimnieki, un māk palutināt tos, kurus mīl. Viņi dievina ap sevi izvietot skaistas lietas, bet tikai pārliecinieties iepriekš, vai jūs neesat viena no tām. Viņi ir gatavi iztērēt sūri-grūti nopelnīto naudiņu neparastas mīlas vārdā.

Dvīņi: gudrība

Ja jūs vēlaties, lai jūsu partneris būtu ideāls sarunubiedrs, meklējiet Dvīņus. Jūs degsiet nepacietībā, lai atkal ieraudzītu un dzirdētu, kā viņi runā. Jums uz visiem laikiem sagrozīs galvu stāsti no cilvēkiem, kas dzimuši Dvīņu zīmē. Tomēr esiet uzmanīgi. Ar visu savu jaukumu, viņiem, kā likums, ir asa mēle. Bet viņi māk tik mīļi atvainoties, kad saprot, ka ir jūs sāpinājuši!

Viņu vētrainā daba padara viņus nenotveramus un iekārojamus. Bet viņi var jūs pamest bez brīdinājuma, un jūs drīz vien sapratīsiet, ka visas viņu pasakas liecina par pasakainu un pārejošu dzīvi. Kopā ar viņiem vienmēr ir doma, ka jūs tikpat drīz varat kļūt par vienu no viņu skaistajiem stāstiem.

Vēzis: neparedzamība

Vēzi vislabāk raksturo frāze “paredzama neparedzamība”. Jūs nekad nezināt, kas jūs sagaida turpmāk. Cilvēki, kas dzimuši Vēža zīmē, balansē starp neatkarību un īpašnieciskumu, maigumu un cietsirdību, ieturētību un mežonīgu emoionalitāti. Jūs varat atrasties attiecībās ar Vēzi, ja nebaidāties no šiem “amerikāņu kalniņiem”.

Pēc dabas brīvie Vēži var būt neizlēmīgi. Vēzi ir grūti palaist, bet arī mīlēt nav viegli. Jūs nevarat šeit neko izmainīt, tāpēc jūs gaida konsekventa nekonsekvence, kas dzīvo iekšā cilvēkos, kuri dzimuši Vēža zīmē.

Lauva: burvība

Lauva – tas ir tas pats puisis bārā, kurš var jūs aizvest mājās, pat nepasūtot jums kokteili. Ja jūs nekad neesat satikuši Lauvu iepriekš, tad ņemiet vērā, ka viņš spēj jūs pilnībā apburt, kopā ar jūsu maiciņu un biksēm.

Cilvēki, kuri dzimuši Lauvas zīmē, izstaro siltumu un enerģiju. Viņi ir dabiski magnēti. Viņi droši var izdot veselu sējumu ar saviem flirtiem, atbildēm uz anketām iepazīšanās mājalapās un citiem panākumiem pie pretējā dzimuma, kas silda viņu ego. Bet, ja šis ego attīstīsies, tad Lauva var kļūt atkarīgs no  uzmanības.

Cilvēki, kuri dzimuši Lauvas zīmē, mēdz uzķerties uz glaimiet. Tomēr mīl viņi kaislīgi un patiesi. Bet jūsu vienaldzīgums Lauvam pateiks, ka viņam ir laiks meklēt kādu citu. Un jūs Lauva ilgi nepaturēs, jo nemīl atzīt savas kļūdas.

Jaunava: intelekts

Ja jūsu mīlestība rodas prātā, tad Jaunavas jums būs interesantas. Jo nav nekā seksīgāka par cilvēku ar “labām smadzenēm”.

Lai tas būtu gultā vai uz ielas, cilvēki, kuri dzimuši Jaunavas zīmē, kā likums, var atrisināt jebkuru problēmu. Viņi jūs satrieks ar saviem milzīgajiem zināšanu krājumiem, gluži kā enciklopēdijās.

Viņi mīlas problēmas sagaidīs ar skaidru galvu un uzrotīs piedurknes, lai pabeigtu nepabeigto darbu. Cilvēki-Jaunavas ir uzstājīgi, un centīsies jūs iemānīt savā spēlē. Viņi nebaidās no izaicinājumiem un ir pietiekoši lojāli. Viņi cīnīsies par tiem, kurus mīl.

Svari: jūtīgums

Ja jūs vēlaties, lai kāds saprastu jūsu dvēseles dziļumu, tad meklējiet Svarus. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, kā likums, ir ļoti jūtīgi, un viņiem ir vajadzīgs laiks, lai jūs iepazītu – pat, ja jūs jūtat, ka visi noslēpumi jau sen ir atklāti. Viņi nav uzstājīgi un nesteidzina notikumus, tā kā, ja jūs meklējat kādu, kuuru kontrolēt, tad pievērsiet uzmanību viņiem.

Tas nebūt nenozīmē, ka Svari nepiedāvās jums plecu, kad būs vajadzīgs atbalsts. Bet viņi būs gatavs apspriest filosofiskas un emocionālas problēmas.

Turklāt cilvēki, kuri ir dzimuši Svaru zīmē, var jūs novest līdz ģībonim, pirms jūs pamet. Un tajā brīdī, kad jūs sajutīsiet spēku, lai aizstāvētu savu pozīciju, viņi jums pierādīs, ka jums nav taisnība.

Skorpions: noslēpumainība

Cilvēki, kuri dzimuši Skorpiona zīmē, atklās jums “dūmakas noslēpumus”. Viņi var sadedzināt jūs ātrāk, nekā savaldzināt. Viņi ideāli der tiem cilvēkiem, kuri meklē sarežģītas attiecības, kas ir pilnas ar kāpumiem un kritumiem. Dzīve, kas ir pilna ar galējībām, ir pievilcīga, bet tikai tad, ja tā ir īsta mīlestība.

Kā jau vairums cilvēku ar nodzisušu kaisli, viņi vilks jūs emociju un drāmas virpulī. Jums būs nepieciešams laiks, lai pierastu pie šī “tornādo”, toties jūs iegūsiet to cilvēku, kuru spēcīgi iemīlēsiet.

Strēlnieks: labsirdība

Ja jums patīk cilvēki ar labsirdīgu un dāsnu raksturu – meklējiet Strēlnieku. Cilvēki, kuri ir dzimuši šajā zīmē, sasildīs jūs ar mīlestību, turklāt viņi nebaidīsies jums atklāties. Tajā pašā laikā Strēlnieks tieksies pēc plaša saziņas loka. Jums vienkārši vajadzēs pie tā pierast.

Jūsu partnera “tumšā” puse ir vēlme turēt jūs “īsā pavadā”. Ja jūs piemānīsiet Strēlnieku, tad sadedzināsiet uzreiz vairākus tiltus starp jums. Viņi meklē godīgumu, un jums par to ir jāzina.

Mežāzis: klusēšana

Ja jūs meklējat cilvēku – “klinti”, tad jūs, bez šaubām, piesaistīs Mežāzis. Cilvēki, kuri dzimuši Mežāža zīmē, ir izturīgi pēc dabas, viņi ir iesakņojušies savās pārliecībās. Viņi neatklājas viegli, un viņu klusēšana liek cilvēkiem minēt. Vai maz ir kaut kas seksīgāks par klusēšanu?

Kā sirds izredzētie Mežāži ir kaislīgi mīļākie. Bet no mīlestības līdz naidam viņiem ir viens solis. Esiet uzmanīgi.

Ūdensvīrs: izšķērdība

Cilvēki, kuri dzimuši Ūdensvīra zīmē, ir “burvji”, paši to neapzinoties. Viņi vispār nav pieklājīgi un pakalpīgi – visbiežāk ir tieši otrādi. Viņi, kā likums, grib būt daudzskaldņaini, bet vispievilcīgākie viņi kļūst tad, kad vispār necenšas būt par kaut ko.

Viņus atšķir viņu neparastās manieres, ieradumi un unikālais sadzīves redzējums. Viņiem ir savādāks skatījums uz dzīvi, tajā skaitā arī uz cilvēkiem, kurus viņi mīl.

Zivis: elastīgums

Vai tas būtu darbs vai krāšņs romāns, Zivis izrādīs savu elastīgumu. Viņi ir pazīstami ar savu dziļo emocionalitāti, bet nav naivi. Lai jūs nemaldina viņu nevainīgais izskats. Viņiem ir senas dvēseles, bet viņu gudrība nav tajā, lai ignorētu izaicinājumu: ja viņiem draud, viņi uzbruks. Un atcerieties, ka viņi nāks jums pretī un pat sekos jums, bet viņi nekad neļaus jums kāpt sev virsū.

Kaut arī viņiem nav nekādu īpašo problēmu, viņi neļauj cilvēkiem būt ar sevi kopā pastāvīgi. Tāpēc, ja Zivij sagribēsies pabūt vienatnē, nevajag tam traucēt. Šis pārtraukums jūsu attiecībām nāks tikai par labu!

Lasi vēl: Horoskopa zīmju saderības tabula. Noskaidro, cik saderīgs pāris esat!

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment