Uzzini, kuri ziedi spēj piepildīt laimi tavam zodiakam

Astrologi ir pārliecināti, ka ziedi ir būtiski ikvienam, jo šie skaistie augi var iepriecināt pat visnomāktāko cilvēku. Galvenais ir atrast ziedus, kas harmonizē ar konkrēto zodiaka zīmi, un, jo stiprāk izpaužas šīs zīmes īpašības, jo vairāk prieka cilvēks no tiem gūs.

Kādus ziedus izvēlēties

Neviens nepateiks nē veiksmei, labai veselībai un izcilam garastāvoklim. Pēc astrologa viedokļa, tas viss un vēl vairāk ir sasniedzams. Vienkārši nepieciešams izvēlēties pareizo augu un novietot to telpā, kur bieži uzturies. Turklāt šie augi spēj pastiprināt pozitīvās īpašības un mazināt negatīvās. Vai tas nav kā brīnums?

Uguns zīmes

Auns

Auna zīmes pārstāvji izceļas ar spēcīgu, pat ugunīgu raksturu, tāpēc nav pārsteigums, ka viņiem piemērotie ziedi ir siltu toņu – sarkanā, bordo, rozā un oranžā. Ideālie augi Aunam ir ģerānija, Indijas vai Japānas acālija un karaliskā begonija.

Karalisko begoniju Aunam ieteicams novietot uz darba galda, jo tā efektīvi neitralizēs negatīvo enerģiju un palīdzēs veiksmīgi atrisināt domstarpības ar kolēģiem. Turklāt šis augs ir ideāls arī tiem, kuri ir neizlēmīgi un baidās spert nākamo soli, jo tas veicina drosmi un pārliecību.

Lai nomierinātu cilvēku, lieliski noderēs ģerānija. Tā veicina spēju ar humoru uztvert problēmas un palīdzēs situācijās, kad cilvēks visu uztver pārāk nopietni un emocionāli.

Lauva

Lauvām ir būtiski mājās turēt košās krāsās ziedošus augus. Lai saglabātu emocionālo un fizisko līdzsvaru, šiem cilvēkiem ieteicams iegādāties ķīnas rozes, pelargonijas vai kautrīgās mimozas.

Hibisks ir lielisks palīgs tiem, kuriem patīk laiku pavadīt dīvānā un cīnīties ar slinkumu. Tas veicina mierīgu un spēcīgu pašsajūtu, kā arī palīdz pasargāt no apkārtējo manipulācijām.

Balzamīne ir ideāls augs, lai radītu mājās labvēlīgu atmosfēru un novērtētu dzīves sīkumus. Savukārt kalla ir nepieciešama tiem Lauvām, kuru ģimenes dzīve ir apdraudēta, jo šis augs palīdz saglabāt ģimenes vienotību.

Strēlnieks

Strēlniekiem lieliski derēs bonsai, jo tas ne tikai piešķir estētiku, bet arī aizsargā organismu no slimībām. Šai zīmei piemēroti ir arī tādi augi kā citrons, istabas vīnoga un sievasmātes mēle (sansevjēra), kas palīdz radīt pozitīvu enerģiju un uzlabot vispārējo pašsajūtu.

Bonsai ne tikai piešķir skaistumu, bet arī padara savu īpašnieku gudrāku un apdomīgāku. Tas palīdz novērst uzmanību no materiālajām dzīves vērtībām, ļaujot koncentrēties uz garīgajām un emocionālajām lietām.

Bet sansevjēra ir augs, kas neprasa īpašu kopšanu. Sansevjēra attīra telpu no negatīvās enerģijas, padara to komfortablāku dzīvošanai. Tā palīdzēs cilvēkiem, kas darbojas radošajā vai izglītības sfērā, jo labi rosina domāšanu.

Zemes zīmes

Vērsis

Vērsim vislabāk derēs spēcīgi, zemi istabas augi. Tādēļ vijolīte, kalanhoje, ciklamena un gloksīnija būs lieliskas izvēles, kas palīdzēs šai zodiaka zīmei iemantot laimi un labklājību.

Gloksīnija ir lielisks augs, kas pasargā savu īpašnieku no negatīvām enerģijām un veicina pozitīvu noskaņu, mudinot uz mērķu sasniegšanu. Savukārt vijolīte palīdz radīt mājīgumu, stiprina ģimenes saites un pat aizbaida apnicīgus kukaiņus.

Jaunava

Jaunavas elastīgais raksturs prasa augus ar vijīgu stumbru, piemēram, efeju, asperāgu un filodendronu. Šie pareizie augi ne tikai uzlabos veselību, bet arī veicinās intelektuālo spēju attīstību.

Pieticīgais istabas bērzs būs noderīgs Jaunavai, jo tas palīdzēs pielāgoties jebkuriem apstākļiem un mācīs justies pārliecinātai pat neierastās situācijās. Monstera būs lielisks palīgs kautrīgam cilvēkam, ļaujot atklāt savus talantus. Savukārt liektā dracēna radīs prieku un veicinās mācības un pašattīstību.

Mežāzis

Mežāzim vislabāk der augi, kuriem nav nepieciešama bieža laistīšana. Tādēļ ieteicami ir kaktusi, dracēna, skuju augi un gumijkoks. Lai mazinātu trauksmi un uzlabotu finansiālo stāvokli, lieliski noderēs naudas koks.

Mieru mājās radīs gumijkoks, kas nemīl lieku mitrumu un neprasa daudz rūpju no saimnieka. Dracēna būs noderīga Mežāžiem, kuri vēlas kļūt organizētāki. Astrologi uzskata, ka dracēna pozitīvi ietekmē kaulu un zobu veselību, padarot to par lielisku izvēli šai zodiaka zīmei.

Gaisa zīmes

Dvīņi

Vispiemērotākie Mežāžiem ir vijīgie augi. Piemēram, asperāgs ne tikai palīdzēs izvirzīt dzīves mērķus, bet arī atrast ceļus to sasniegšanai. Šajās zīmēs dzimušajiem bērniem asperāgs būs lielisks palīgs domāšanas attīstīšanā, palīdzot skaidri un precīzi izteikt savas domas.

Paparde būs lielisks palīgs tiem, kas bieži zaudē mēra sajūtu vai iziet no rāmjiem, palīdzot attīstīt takta sajūtu un līdzsvaru. Savukārt tradeskancija Dvīņiem palīdzēs vieglāk pārvarēt grūtības un mācīs priecāties par dzīves sīkumiem, veicinot pozitīvu attieksmi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment