Uzzini, kuri ziedi spēj piepildīt laimi tavam zodiakam

Svari

Šai zodiaka zīmei visvairāk derēs Indijas acālija, sīkziedu krizantēma, hibisks, lilija, filodendrons, hortenzija. Hortenzija palīdzēs Svariem tikt vaļā no greizsirdības un aizdomām.

Svariem derēs arī krizantēma. Tā palīdzēs rast līdzsvaru starp sirds lietām un veselo saprātu. Palīdzēs nomierināties, iemācīs būt izlēmīgākiem. Palīdzēs arī vislielākajiem egoistiem biežāk ieklausīties apkārtējo viedokļos.

Ūdensvīrs

Šai zīmei derēs dīvainu formu augi, piemēram, maranta, koleuss, puansetija. Pareizie augi palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem cīnīties ar panīkumu un smagām domām. Maranta palīdzēs izbeigt konfliktus mājās, lai enerģiju virzītu uz produktīvākām lietām.

Šis augspalīdzēs Ūdensvīram tikt vaļā no bezmiega un sakārtot miega ržīmu. Puansetija palīdzēs atrast savu aicinājumu un atklāt savas spēcīgās puses. Abitulons (istabas kļava) uzmundrina garu.

Ūdens zīmes

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvjiem der ūdeni mīloši augi ar gaļīgām, sulīgām lapām. Tāpēc ir vērts iegādāties hibrīdo fuksiju, kokveida alveju, amerikāņu agavi vai Mesona begoniju. Šie augi palīdzēs sakārtot attiecības ģimenē, radīs mājīgumu un saglabāt psihisko veselību saimniekiem.

Fuksija ne tikai skaisti un ilgstoši zied, bet arī rada labvēlīgu atmosfēru mājā. Tas nozīmē, ka tad, ja nācies sastapties ar problēmu, šī auga ietekme palīdzēs rast risinājumu un pārtraukt neveiksmju virkni. Bet alveja vajadzīga tiem, kuriem ir kāda slimība.

Tāpat alveja palīdzēs vāja rakstura cilvēkiem kļūt izlēmīgākiem.

Skorpions

Viltīgajiem Skorpioniem derēs atbilstoši augi: pēc izskata skaisti, bet asi vai pat indīgi. Tāpēc var ieteikt kaktusu, monsteru, alveju, sansevjēru.

Kaktuss ir radis paciest jebkuras laika apstākļu kataklizmas, tāpēc sadzīvos arī ar savu skarbo saimnieku. Šie augi prot neitralizēt emociju uzplūdus, nomierinās cilvēkus, kas ātri apvainojas. Oleandrs palīdzēs tikt vaļā no kaitīgiem ieradumiem.

Pūķakoks palīdzēs izbēgt no pesimisma, dos spēkus un ticību sev.

Zivis

Orhideja – viens no Zivij piemērotākajiem augiem. Pārsteidzoši, taču šis maigais augs pasargās savu saimnieku no nepatīkamiem satricinājumiem, rosinās labas domas, aizdzīs slinkumu. Tāpat Zivīm der iegādāties gumijkoku, liliju, smaržīgo ģerāniju vai papirusu ciperusu. Papiruss palīdzēs Zivīm attīstīt intuīciju.

Tāpēc šīs zīmes pārstāvis iemācīsies jau laikus saskatīt nelabvēļus vai viltīgus cilvēkus. Augs palīdzēs uzlabot miegu, noņemt nervu saspringumu un radīt labu atmosfēru mājās.

Nu tu zini, kādi augi nepieciešami, lai mājās justos laimīgi. Pārsteidzoši, cik ļoti augi var uz labo pusi mainīt ne tikai atmosfēru mājās, bet arī tajā dzīvojošo cilvēku noskaņojumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment