Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Kolorādo vaboles pēc šīs metodes jūsu dārzu vairs netraucēs: agronomu paņēmiens ar tūlītēju efektuby Laura Andersone
- Zane Daudziņa beidzot pasaka to, ko daudzi klusībā domā par pensijām Latvijāby Rinalds Bergmanis
- “Nekas nav beidzies!”: meteorologs Bricis publicē kadrus pēc nakts postošā negaisa un brīdina, ka vēl viena vētra tuvojas (+VIDEO)by Laura Andersone