Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Metode, kas liks jūsu tomātiem nest augļus līdz vēlam rudenimby Anete Vītola
- Meitene no Sanktpēterburgas apprecējās ar vīrieti no Āfrikas; tagad viņiem ir četri bērni un viņi parāda pasaulei kāda ir viņu ģimeneby Sandra Ločmele
- Mūziķis Mārcis Judzis, gadu pēc spraigajiem notikumiem privātajā dzīvē, pārtrauc savu klusēšanu un izstāsta par notikušoby Laura Blūma