Uzzinot šīs meitenītes nāves apstākļus, visiem sariesās asaras acīs. Sāpīgi un cēli…

Šis stāsts liek aizdomāties un pārdomāt, gan savu rīcību, gan izturēšanos pret apkārtējiem. Šī meitenīte nebija to pelnījusi…

Itālijā notika zemestrīce un glābēji dienām ilgi vilka no sabrukušu ēku apakšām cilvēku līķus. Diemžēl izdzīvojušo bija maz. Lielākā daļa cilvēku bija apglabāti zem pašu mājām. Četrgadīga meitenīte par brīnumu palika dzīva.

Likās arī, ka viņas vecākā māsa Džūlija, kurai bija 8 gadīga arī būs palikusi dzīva. Džūlija savu jaunāko māsu bija apsegusi ar savu ķermeni, kad bruka māja jumts. Diemžēl Džūlija neizdzīvoja… Viņa mira briesmīgā nāvē. Kad bruka jumts tas salauza visus viņas kaulus.

Par laimi vismaz jaunākā māsiņa palika dzīva. Džūlija savu dzīvību upurēja, lai glābtu jaunāko māsu. Reizēm bērni ir gatavi uz cēlāku rīcību nekā dažs labs vecāks cilvēks. Simtiem cilvēku atnāca uz viņas bērēm.

Visi Džūliju apskāva. Šis stāsts pierāda, ka bērni ir gatavi uz tādu rīcību, uz kādu iespējams vecāks cilvēks nebūtu gatavs iet!

Glābēji apraudāja Džūliju pie viņas kapa, jo visi bija viņai pateicīgi, ka ar viņas rīcību viņa izglāba savu jaunāko māsu Džordžiju. Visu cieņu!

Lasi vēl: Skaudra pieredze: mātei kabatas ir iztukšotas, bet bez naudas draud atslēgt bērna dzīvību uzturošās sistēmas

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment