Vai atceries Bobiju “Vareno šāvēju” no seriāla “Renegāts”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

56331_orig

“Renegāts” (Renegade) bija ārkārīgi populārs amerikāņu seriāls, kurš aizrāva gan lielus, gan mazus. Tas tika uzņemts no 1992. līdz 1997. gadam, kas nozīmē, ka kopš pirmās epizodes iznākšanas pagājuši jau 24 gadi. 

Ja arī tu skatījies šo seriālu, noteikti atceries vienu no galvenajiem varoņiem Bobiju Vareno Šāvēju, kurš kopā ar biedru Reno Reinsu cīnījās par taisnību pasaulē. Šis aktieris, īstajā vārdā Brenskombs Ričmonds, sāka savu karjeru jau 1970-tajos gados un ir piedalījies daudzās filmās un seriālos, tēlodams gan labos, gan sliktos puišus. Taču Bobija loma “Renegātā” tiek uzskatīta par vienu no viņa populārākajiem un veiksmīgākajiem karjeras sasniegumiem.

Šobrīd Ričmonds ir 60 gadus vecs. Gadiem ejot, viņa izskats ir mainījies, taču viņa šarms un enerģija nekur nav pazuduši: viņš joprojām nodarbojas ar aktiermākslu, strādā kā uzņēmuma “Indian Motors” oficiālais pārstāvis, kā arī ir vadošais dziedātājs grupā “Branscombe Richmond and the Renegade Posse”. Kā arī Ročmonds ir precējies un viņam ir divi bērni.

Vai vēlies uzzināt, kā Bobijs izskatās un dzīvo šodien?

Lai to izdarītu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment