Vai atvasaras nebūs? Sinoptiķi nākuši klajā ar jaunāko laika ziņu prognozi

Saskaņā ar viņa analīzi La Niña rašanās iespējamība ir no 60 līdz 70 procentiem, taču sagaidāms, ka tās ietekme būs mērena pašreizējās globālās klimata dinamikas dēļ.

Vienkārši pupiņu salāti katrai dienai: viens, divi un gatavs (nav nepieciešams neko vārīt)

Vilfands skaidroja, ka jaunākais El Ninjo aktivitātes periods ir izraisījis ievērojamu ūdens temperatūras paaugstināšanos pasaules lielāko okeānu mērenajos platuma grādos, kas turpina ietekmēt globālo klimatu. Šī temperatūras paaugstināšanās vājina La Niña tradicionālo ietekmi, samazinot tās ietekmi uz laika apstākļiem.

Šobrīd mēs redzam La Niña anomālo uzvedību, kad, mainoties ūdens temperatūrai mērenajās joslās, tai raksturīgā ietekme uz atmosfēru samazinās,” atzīmēja Vilfands.

Lasi vēl: Jaunākās laika ziņu prognozes tuvākajām 7 dienām – iedzīvotājiem jārēķinās, ka laika apstākļi strauji mainīsies

Turklāt meteorologs norādīja uz pašreizējiem temperatūras rekordiem, kas jau pārsnieguši pagājušā gada vērtības, liekot domāt, ka šis gads varētu ieiet vēsturē kā viens no siltākajiem.

Šie novērojumi norāda uz nepieciešamību pastāvīgi uzraudzīt klimata pārmaiņas un ātri pielāgoties mainīgajiem laikapstākļiem, jo ​​īpaši spēcīgu klimata notikumu, piemēram, La Niña, kontekstā.

Jau drīzumā tiks indeksētas pensijas – Ministrija atklāj sīkāku informāciju par visu galveno

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment